Kuyucak’ta kurtuluş bayramı coşkusu Sümer Ezgü konseri ile devam etti

Kuyucak’ta kurtuluş bayramı coşkusu Sümer Ezgü konseri ile devam etti

Kuyucak’ta kurtuluş bayramı coşkusu Sümer Ezgü konseri ile devam etti


BAŞKAN AKOĞLU, 4.5 YILDA KENDİSİNE MADDİ-MANEVİ DESTEK VEREN KUYUCAK HALKINA, “GURUR DUY KUYUCAK, BU PROJELERİ BİRLİKTE TAMAMLADIK” DİYEREK TEŞEKKÜR ETTİ, “YENİ DÖNEM İÇİN
PROJELERİMİZ HAZIR” MESAJI VERDİ!
Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Buharkent, Horsunlu, Kuyucak, Nazilli, Atça, Sultanhisar ve Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aydın’ın ilçe ve beldelerinde gerçekleşen etkinlikler çerçevesinde gündüz programlarının yanı sıra, gecede konserler düzenlendi. Kuyucak ilçesinde kurtuluş etkinlikleri kapsamında 5 Eylül Cuma akşamı Grup Düşsel’in konseriyle başlayan gece, havaiyi fişek gösterileriyle devam etti.
Kuyucak Kaymakamı Nuri Özden, Buharkent ve Karacasu Kaymakamları, Kuyucak Garnizon Komutanı İbrahim Şentürk, Kuyucak Cumhuriyet Savcıları, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Kurtuluş Belediye Başkanı İsmet Solak, Horsunlu Belediye Başkanı Mehmet Efe Yılmaz, bazı daire ve okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Bağış, siyasi partilerin temsilcileri, Kuyucak ziraat Odası Başkanı Kemal Emir ve 6 bin civarında vatandaşın izlediği konser Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Kuyucak’taki törenler sabah saatlerinde başlayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Kuyucak’ın Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu 4,5 yıllık görev süresince Kültür merkezinin dışında tüm projelerini tamamladığını ifade ederek, geride kalan 6 aylık süre zarfında da bu projeyi hayata geçirebilmek için çalışma başlatacaklarını söyledi. Çağdaş belediyeciğin olmazsa olmazlarının başında kanalizasyon ve arıtma tesisinin geldiğini söyleyen başkan Akoğlu, “Göreve geldiğimizde rutin belediyecilik hizmetlerinden sıyrılıp hızla altyapı çalışmamıza girdik ve siz Kuyucak halkımıza söz verdiğimiz gibi 5 Eylül 2008 tarihi itibariyle bu projelerimizi sonlandırdık. Bu projelerimizi siz değerli halkımızla, belediye personelimizle el ele, gönül birliği yaparak tamamladık. Bizlere verdiğiniz maddi ve manevi katkılarınıza teşekkür ediyorum. Gurur duy Kuyucak bu projeleri hep birlikte tamamladık. Şimdi de önümüzdeki dönemde ilçemize kazandıracağımız projelerimizi hazırladık ve sizlerin değerli oylarıyla tekrar yetki alırsak, Kuyucak’ımıza hizmet e proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Akoğlu’nun konuşmalarının ardından Kuyucak semaları muhteşem havaiyi fişek gösterileriyle renk cümbüşüne dönüştü, hep bir ağızdan onuncu yıl marşı söylendi. Gecenin finalinde ise sahneye Türk Halk Müziği’nin usta yorumcularından Sümer Ezgü çıktı. Fakat Ezgü’nün bir de sürprizi vardı. Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Bankacı olan eşi Aysel Akoğlu ve Nazilli Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan oğlu İbrahim Onur Akoğlu’nun çok iyi Aydın yöresi halk oyunlarını oynadıklarını öğrendiğini söyleyen Ezgü, Akoğlu ailesini sahneye davet etti. Ezgü ve Akoğlu ailesi alkışlar arasında harmandalı oynadılar. Türkiye’nin her yöresinden türküler okuyan Ezgü, 1.5 saati aşkın bir süre sahnede kaldı. Gecede Kuyucaklı genç basketbolcular ve Kuyucak Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı, Kuyucak Belediye Başkanı Akoğlu’na ilçeye kazandırdığı Trap sahası ve düzenlediği basketbol turnuvası nedeniyle birer plaket ve çiçek vererek teşekkür ettiler. Yine gecede gündüz düzenlenen atış turnuvasında başarı elde eden sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.