KUYUMCU SOYGUNU

KUYUMCU SOYGUNU

SİLAHLA ETKİSİZ HALE GETİREN GASPÇILAR ALTINLARLA BİRLİKTE KASADAKİ PARALARI ALIP KAÇTILAR

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde 3 kişilik bir gurup silahla kuyumcu dükkanı soydu. Güvenlik güçleri tarafından el konulan olayda çok miktarda altın ve para çalarak kaçan zanlılar aranıyor.
Olay saat 11.00 sıralarında ilçe merkezinde bulunan AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Yıldırım'a ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakasız gri renkli Reno Clio marka bir araç ile dükkanın önüne gelen 3 kişi müşteri gibi davranıp önce iş yerinde bulunan Adnan Yıldırım'ın oğlu Alper Yıldırım ile bir süre görüşüp pazarlık yaptı. Bu sırada silahlarını çıkaran gurup dükkanda yalnız olan Alper Yıldırım'ı etkisiz hale getirip vitirindeki altınlarla kasadaki parayı alıp kaçtılar.
Olaydan sonra Alper Yıldırım zanlıların kaçmakta olduğu araca birkaç el ateş edip aracı durdurmak istedi. Araca kurşun isabet etmesine rağmen zanlılar çaldıkları para ve altınlarla kaçmayı başardı.
Polis ve jandarma tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, ekipler çevredeki tüm kavşakları kesti. Zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.