KUYUMCULAR SAAT UYGULAMASINA GİTTİ

KUYUMCULAR SAAT UYGULAMASINA GİTTİ

Covid-19 virüs salgını nedeni ile bir kez daha 10:00-17:30 şeklinde çalışma saati düzenlemesine gidildi. Söke Kuyumcular Derneği Başkanı Metin Akbulut, kuyumcu esnafının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çalışma saatlerinde düzenlemeye gittiklerini belirtti

Gerçek Gazetesi

 

Vaka sayılarının artması üzerine önlem alma gereği duyduklarını söyleyen Akbulut; çalışanlara, müşterilere ve topluma kendilerini korumaları konusunda çağdıda bulundu. 

Akbulut yaptığı açıklamada;“Değerli Söke kuyumcuları çalışanları, Ülkemizi ve Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüs salgını nedeni ile bir kez daha çalışma saati düzenlemesine gittik. Sevgili müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplumumuzun sağlığını düşünerek ve piyasanın şartlarını ve de Hükümetimizin tavsiyeleri üzerine böyle bir karar aldık. Açılış ve kapanış saatlerimiz sabah 10:00 akşam 17:30 şeklinde olacaktır. Söke’de faaliyet gösteren tüm kuyumcu dükkkanları sahipleri olarak ortak karar aldık. Zor günleri beraber atlatıp, mutlu günleri beraber kucaklamak dileğiyle sağlıkla kalınız.” dedi.

 

Açılış ve kapanış saatlerine riayet erilmesini isteyen Metin Akbulut kararın çalışanlar ve ailelerinin sağlığı için olduğunu söyledi.

 

Dernek Başkanı Akbulut yaptığı açıklamada, "sektörde çalışanların sağlığını korumak ve Devletin aldığı karantina tedbirlerine destek vermek amacı taşıyan uygulamaya vatandaşların da anlayışla karşılamasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.