Lider Akademi’den Öğretmen adaylarına ‘Mülakat’ hizmeti

Lider Akademi’den Öğretmen adaylarına ‘Mülakat’ hizmeti

Lider Akademi’den Öğretmen adaylarına ‘Mülakat’ hizmeti

Milli Eğitim Bakanlı tarafından bu yıl için alınacağı belirtilen 15 bin sözleşmeli öğretmen için yıllardır atama bekleyen öğretmenler hazırlıkla başladı. Türkiye genelinde çeşitli şubeleri bulunan Aydın merkezli Lider Akademi tarafından öğretmen adaylarına ‘Mülakat Teknikleri’ konusunda seminer verildi. Yoğun ilgi gören seminere Lider Akademi Kurumlarının kurucularından Engin Polat da katılım sağlarken, öğretmen adayları hizmetlerinden dolayı kuruma teşekkür etti.
Aydın Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda verilen seminere konuşmacı olarak katılan Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk öğretmen adaylarına yaklaşık iki saat süren seminer verdi. Oldukça ilgi gören ve farklı bir havada gerçekleşen seminerde öğretmen adaylarının merak ettiği konularla ilgili soruları da cevaplandırıldı.
Lider Eğitim Kurumları olarak öğrencileri bileğinin hakkıyla meslek sahibi oluncaya kadar destek vermeye devam ettiklerini kaydeden Kurum Müdürü Ayşe Demirel Göle, “ Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Sözleşmeli Öğretmenlik” atamalarında mülakatla alım yapacağını açıklamasıyla birlikte tüm öğretmen adaylarında bu sürece ilişkin heyecanla birlikte bir kaygı oluştu. Öğretmen adaylarının bu süreçle ilgili beklentilerini karşılamak ve onlara destek olmak amacıyla bir ilki başlatma kararı aldık. Ve MEB Stratejik Planlama ve Daire Başkanı Sayın Mehmet Baki Öztürk’ü Aydın’a davet ettik. Öztürk’ü öğrencilerimizle buluşturarak bu sürece daha iyi hazırlanmalarını sağlamak ve bu sürecin her aşamasında desteğimizi sürdürmek istiyoruz. Eğitim Sektörüne 15 yıllık birikimiyle yön veren ve eğitime adanmış bir gönülle hizmet eden bir kurum olarak bu süreçte bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Baki Öztürk’e bu semineri gerçekleştirmemizi sağladığı ve öğretmen adaylarımıza sunduğu desteği için çok teşekkür ediyoruz” diyerek öğretmen adaylarına da başarı dileklerini sundu.
Kurum Müdürü Ayşe Demirel Göle verdiği seminer ile öğretmen adaylarını bilgilendirdiği için MEB Stratejik Planlama Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’e çiçek 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.