Liman ödüle doymuyor

Liman ödüle doymuyor

KUŞADASI LİMANI, EN İYİ GÜVENLİK HİZMETLERİ SUNAN LİMAN SEÇİLDİKUŞADASI LİMANI'NI YERLİ VE YABANCI KURULUŞLARIN VERDİĞİ ÖDÜLLERE DOYMUYOR

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Limanı işletmecisi Ege Liman İşletmeleri A.Ş. (Ege Ports), yerli ve yabancı kuruluşlardan ödüller almaya devam ediyor. Bu yılın Haziran ayında Altın Çıpa, Kasım ayında ise Skalite '07 ödülüne layık görülen Ege Ports, dünyanın en önemli kruvaziyer turizmi örgütü Uluslararası Kruvaziyer İşletmecileri Birliği (CLIA) tarafından düzenlenen konferansta Dünyanın En İyi Güvenlik Hizmetlerini Sunan Limanı olarak ilan edildi.
Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, 2007 yılının Kuşadası Limanı için çok parlak bir yıl olduğunu söyledi. Güngör, 2007 yılında yapılan uluslararası tanıtım çalışmalarının ardından birçok kruvaziyer firmasının Kuşadası'na olan seferlerini önemli ölçüde artırdığını belirtti. Güngör ayrıca 2003 tarihinde özelleştirilerek 30 yıl süre ile Ege Liman İşletmeleri A.Ş.'ye devredilen Kuşadası yolcu limanında 23 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirterek, Bu yatırımın karşılığını almaya başladık. Kuşadası Limanı kısa zamanda kruvaziyer turizminde Türkiye'nin adeta başkenti olmuştur. Kuşadası Limanı sunduğu kaliteli hizmetlerle bu yıl kruvaziyer dünyasının parlayan yıldızı, adından en çok söz ettiren kruvaziyer limanı olmayı başarmıştır dedi. Aziz Güngör Ege Ports'un ardı ardına ödüller kazanmasının Türkiye adına gurur verici olduğunu vurgulayarak, Ege Ports yerli ve yabancı kuruluşlardan çeşitli ödüllere layık görülüyor. Kazandığımız bu ödülleri ise yakaladığımız başarının tescili olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda bu başarılarımıza yenilerini ekleyerek hem Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacağız hem de Kuşadası'nın vazgeçilmez uluslararası bir turizm destinasyonu olmasını sağlayacağız diye konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.