Liseli gençler kan bağışladı

Liseli gençler kan bağışladı

Liseli gençler kan bağışladı

Aydın’da Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında liseli gençler de ‘Bir damla kan bir can’ slogan ile kan bağışladı. Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nde kurulan bağış çadırında 18 yaşını dolduran 38 genç kan bağışı yaptı.
Kızılay Kan Merkezi ve Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği çerçevesinde okulda kan bağışı kampanyası düzenlendi. ‘Bir damla kan bir can’ sloganı çerçevesinde yürütülen ve öğrencilere kan bağışının yararları ve öneminin anlatıldığı kampanyada, 38 ünite kan bağışı yapıldı.
Aydın Sosyal Bilimler Lisesi olarak geleceğin idarecilerini yetiştirdiklerini ve gençleri yetiştirirken sosyal sorumluluk ve yardımlaşmanın önemini de aşılamaya çalıştıklarını belirten Okul Müdürü Selma Ural bağış yapan tüm gençlere teşekkür etti. Ural konuyla ilgili açıklamasında “Gelişen teknoloji ve değişen toplumsal ilişkiler günümüzde eğitimin algısını da değiştirmiştir. Artık sadece akademik başarı başarı değildir, akademik başarının yanında sosyal sorumluluk değerler eğitimi ve değerler olgusu büyük önem kazanmıştır. Aydın Sosyal Bilimler Lisesi olarak eğitimin bu farklı boyutlarının bilincinde, hem akademik başarıyı, hem de değerler eğitimini önemseyen bir okul olarak akademik başarının yanında sosyal sorumluluğa büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda kan bağışı yapan herkesi kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.