LOFT JEANS İLE HER HALİN CESUR!

LOFT JEANS İLE HER HALİN CESUR!

LOFT Jeans, Sonbahar-Kış Koleksiyonunda sezonu farklı temalarla selamlıyor. Her bir tema farklı bir hikayeye hayat verirken koleksiyondaki tüm parçalar birbiriyle zamansız bir uyum yakalıyor.

LOFT’un cesur ruhunu yansıtan yeni Sonbahar Kış koleksiyonu ile şimdi kendi stilini özgürce oluşturma zamanı! Bu koleksiyonla birlikte Jean pantolonunu istersen sezonun en canlı renklerinden oluşan bir sweatshirtle tamamla istersen de klasikleşen zamansız bir gömlekle… Loft’un yeni sezon ürünleri ile her şey mümkün!  

 

Sonbahardan kışa özgün stil geçişleri!

 

LOFT, street temasıyla asi yanını renkli detaylarla sokağa taşırken, black temasıyla zamansız, her tarza uyum sağlayan parçalara yer veriyor. Grey teması ise; sonbaharın mistik dokusunu verdiği özgün stiliyle gündüzden geceye geçiş için tercih edeceğin ideal parçalar sunuyor.

 

Şehrin yoğun temposunu şıklıkla buluşturan temaların hakim olduğu sonbahar-kış koleksiyonu ile LOFT, bu sezonun en iddialı girişini yapıyor.

 

LOFT’un genç ve cesur tarzını şehrin tüm sokaklarında görmeye hazır ol!

 

Eğlenceli, trend baskılar içeren t-shirt ve sweatshirtler mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçaları olurken günlük giyime uygun rahat formlu örme ve dokuma gömlekler ve elbiseler de bu sezonun en çok tercih edilen parçaları oluyor. Cesur renklerin bir arada kullandığı sezonun trend parçaları, LOFT’un asi tarzıyla birleşiyor size de özgün ve cesur stiller oluşturmanıza imkan sağlıyor.

 

Tarzına eşlik eden parçalarıyla LOFT, 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu için seni mağazalarına ve online alışveriş yapmanın keyfini çıkaracağın www.loft.com.tr adresine bekliyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.