Macaroğlu, Mustafa Savaş’a yüklendi

Macaroğlu, Mustafa Savaş’a yüklendi

CHP’li Yüksel Macaroğlu yazılı basın açıklamasında AKP’li Mustafa Savaş’a ithafen ”Milletin ona verdiği görevin hakkını versin önce.” dedi

CHP Efeler Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Yüksel Macaroğlu şunları kaydetti

 Uzunca bir zamandır ülkemizin yaşadığı zorluklarla açıklamalar yapıyor, AKP iktidarının önce ekonomi, sonra da pandemi sürecinde nasıl çuvalladığını, nasıl geri dönülmesi zor bir girdaba insanlarımızı soktuğunu apaçık ortaya koyuyorum.

Tabi AKP iktidarında yer kapma savaşında olanlar, Aydın siyasetinde AKP’den beslenmeye çalışan ediler büdüler için bunlar gündem bile değil. Bunlardan yalnızca birkaç örnek vereceğim. Emin Aydın, Serhan Seyhan ve Hüseyin Aksu… Bu üç benzemez geçtiğimiz yerel seçimlerde her şeylerini Mustafa Savaş’ın seçim kazanmasına bağladılar. Hatta birisi de meclis üyesi adayı idi. Ama tüm umutlar suya düştü. Seçim sonucu tam bir hezimet oldu. Canları acıdı, moralleri bozuldu.

Bugün baktığımızda yapabildikleri 3’ün 2’li kombinasyonları şeklinde Özlem Çerçioğlu’na iftira atmak. Peki, altında yatan ne bu iftira politikasının? Tahmin etmek zor değil, bir türlü dinmeyen kuyruk acısı.

Bütün bu iftiralara rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız bu müfterilere gereken cevabı hak ettikleri muamelenin yargı tarafından, hukuk dairesinde verileceğinden emin. Müzmin mağluplar elbette her alan ve platformda kaybetmeye devam edecekler. Kuyruk acısı çekmeye devam edecekler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı tek hakem millet olan Aydın halkı nezdinde başarılı bir belediye başkanıdır. Bu millet kendisine 2 dönem milletvekilliği, 3 dönem de belediye başkanlığı görevini elbette başarılı olduğu için tevdi etmiştir.

Karşısındaki aday ise 2 seçim üst üste kaybetmiş olmasına rağmen halen daha tebrik edebilme erdemini bile gösterememiştir. Kuyruk acısı içinde yaşattığı tek duygu olsa gerek.

Şimdi görüyoruz ki; Mustafa Savaş tapirleri bir olmuş iftira siyasetiyle sözüm ona abilerini 3. adaylığa hazırlıyorlar.

Beyler mağlubiyetlere doymuyorsunuz da seçime hazırlıklı rakibinize iftira ederek, onu yıpratmaya çalışmakla olmaz… Taş üstüne taş koyarak olur. Özlem Çerçioğlu’nun arkasında Aydın var Aydınlı var… Müfteriler yok.

Eğer bir daha aday adayı olmaksa derdi, Mustafa Savaş’a tavsiyem, seçimlerde verdiği sözleri hükümet olma gücüyle yerine getirsin, iş yapsın iş. Emeklimize, işçimize, çiftçimize yönelik bir şeyler yapsın, iki kalem cümle kursun. Tencere kaynamıyor, milletin asabı bozuk. Boş seçim hayallerini bıraksın, aklını başına devşirsin. Milletin ona verdiği görevin hakkını versin önce.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.