Maçtan dakika dakika notlar

Maçtan dakika dakika notlar

Maçtan dakika dakika notlar

15. dakikada Ramazan defans oyuncusu Hasan'dan seken topla ceza sahasına girdi. Kaleci Müslüm ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı vuruşu korner oldu.
18. dakikada Ramazan bu kez Rahmi'nin pasıyla ceza sahasına girdi. Bir kez daha kaleciyle karşı karşıya kaldı. Uygun pozisyon olmasına rağmen vuruşunda su birikintisine takılan topun hızı kesildi ve kaleci topa hakim oldu.
28. dakikada Ahmet Arat düşürüldü. Ceza yayının hemen önünden kullanılan serbest atışı Ahmet Arat kullandı. Çok güzel ve düzgün vuruşunda top sağ köşeden ağlarla buluştu: 0-1.
35. dakikada gelişen kontratakta topu yaklaşık 50 metre süren Ahmet Sarıkeçeli, kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruş yaptı. Herkes gol olacak diye beklerken top kale direğinin yanından auta çıktı.
37. dakikada topla ilerleyen Ahmet Arat'a Hasan arkadan müdehaleyle düşürdü. Ceza yayı önünde kazanılan atışı Aşkın kullandı. Kötü vuruşu auta çıktı.
40. dakikada Ahmet Sarıkeçeli'nin güzel ortasında ceza sahasında topla buluşan Ramazan topa gelişine çok sert vurdu. Kaleci topu ağlarda gördü: 0-2.
İlk yarısı Sökespor'un üstünlüğünde geçen maçın ikinci yarısında da ev sahibi İsabeyli Belediyespor hiçbir varlık gösteremedi.
52. dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest atışı İsabeyli Şırlanspor'dan Yunus kullandı. Yunus'un çok sert vuruşunda kaleci Murat çok güzel bir kurtarış yaptı. Gelen topu uçarak kornere çelen Murat alkışlandı. Kornerden gelen topu da yumruklayarak ceza sahasının dışına göndererek mutlak bir golü önledi.
66. dakikada İsabeyli Şırlanspor'dan Volkan yaklaşık 30 metre mesafeden topa çok sert vurdu. Kaleci Murat bir kez daha yerinde müdehaleyle topu kornere göndererek takımını bir golden kurtardı.
75. dakikada Özgür'ün yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest vuruşu da büyük bir ustalıkla yumruklayan kaleci Murat takımını mutlak bir golden daha kurtardı.
89. dakikada Sökesporlu Faik orta sahadan ceza sahasına gönderilen topu gelişine vurdu. Bu vuruşta top üst direğin üzerinden az farkla auta çıktı.
90. dakikada Erman, Haci'den aldığı pasta topu düzeltip çok sert vurdu. İsabeyli Şırlanspor kalecisi Ümit topu kornere gönderdi.
Korner atışında da gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısında atılan gollerle Sökespor'un üstünlüğünde son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.