Madde bağımlılarının meskeni haline geldi

Madde bağımlılarının meskeni haline geldi

Madde bağımlılarının meskeni haline geldi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Kemalpaşa Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerinde bulunan eski "Ekenerlerin Evi" adıyla bilinen terkedilmiş ev, adeta madde bağımlılarının meskeni haline geldi.
Yaklaşık 7-8 senedir terkedilmiş halde bulunan ev, madde bağımlısı gençlerin ve okul döneminde okuldan kaçan bazı bağımlı öğrencilerin uğrak yeri haline gelirken, yetkililere çözüm için defalarca bildirilmesine rağmen herhangi bir sonuç alınamaması mahalle sakinlerinin tepkilerine neden oluyor.
Söke şehir merkezinde bulunan ve hemen hemen her yerini bali ve tiner tüplerinin kuşattığı evin yetkililerce yaklaşık 7-8 yıldır görmezden gelinmesi bu kadarına pes dedirtecek düzeyde.
“YETKİLİLER BİR
ÇÖZÜM BULSUN”
Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Yusuf Örkeli"nin geçtiğimiz yıl Kasım Ayı"nda mahalle sakinlerinin tepkileri üzerine Söke Belediyesi"ne dilekçe verdiğini ve halen bir sonuç alınamadığını belirten mahalle sakini Kıymet Sinici (64), “Söke şehir merkezinde bulunan bu evi yetkililerin gözardı etmesi akla ve mantığa sığacak gibi değil. Geceleri özellikle kimin girip çıktığı belli değil. Madde bağımlısı sahipsiz gençler Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne çok yakın bir mevkide bulunan bu evde ne yazık ki kendilerini zehirliyorlar. Lütfen yetkililer bir çözüm bulsun. Mahalleli olarak çok rahatsızız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.