MAHALLELİ RAHAT BİR NEFES ALIYOR

MAHALLELİ RAHAT BİR NEFES ALIYOR

“ÖZLEM BAŞKAN'I 9 ERKEK BELEDİYE BAŞKANINA DEĞİŞMEYİZ"

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Neredeyse 7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekipler şantiyesini bu kez Söke İlçesi Akçakonak Mahallesi’ne kurdu. Mahalle Muhtarı ile yaklaşık 1 ay önce görüşen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye çalışmaların başlatılması için hemen talimat verdi. Değil iki arabanın, hayvanların bile geçmekte zorlandığı mahalle yolunda genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları başladı.

ÇERÇİOĞLU YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile başlayan ve kendisinin de yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı Söke’nin Akçakonak Mahallesi’ndeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bir eşeğin bile geçmekte zorlandığı mahalle yolunda muhtarın girişimleri ve Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile 15 gün gibi kısa bir sürede genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

YILDIRIM: BÖLGENİN EN GÜZEL YOLU BİZİM OLACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuşan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir ay önce yaptıkları toplantıda yollarının durumunu anlattığını ifade ederek; çalışmaların 15 gün içinde başlayacağının sözünü aldığını söyleyen Akçakonak Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım, “Özlem Başkanımıza biz muhtarlarla yaptığı toplantıda yolumuzun durumunu anlatmıştım. Fatih Bey’e talimat vererek ilgilenmesini söyledi. Fatih Bey’de yolumuzun 15 gün gibi kısa bir sürede başlayacağının sözünü vermişti. Biz de tüm hazırlığımızı yapmıştık. Projenin başlamasını bekliyorduk. Gerçekten de Topuklu Efe’miz her zaman olduğu gibi; sözünü tuttu ve yolumuzda genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları başladı. Akçakonak Mahallesi’nin yolu bu bölgenin en güzel yolu olacak. Buradan başta Özlem Başkanımız olmak üzere yolumuz için emek veren tüm ekibine mahalle sakinlerim adına sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Şu ana kadar başkanımızdan altın değerinde hizmet aldım. Halkımız hizmetlerden çok memnun. Sonuna kadar başkanımızın yanındayız.” dedi.

“ÖZLEM BAŞKAN'I 9 ERKEK BELEDİYE BAŞKANINA DEĞİŞMEYİZ"

Yolun gerçek sahibi olan vatandaşlar da çalışmalardan son derece memnun. Yapılan hizmeti yakından takip eden mahalle sakinleri, “Yolumuz değil iki arabanın yan yana geçmesi eşeklerimizin bile geçerken zorlandığı bir haldeydi. Şimdi genişletiliyor. Allah Özlem Başkanımızdan razı olsun. Onun sayesinde Akçakonak görmediği hizmeti gördü. Özlem Başkan Aydın'ın anası. Başkanımızı 9 erkek belediye başkanına değişmeyiz.” dediler.

AKKENTLİ: BAŞKANIMIZ; HALK NE İSTİYORSA O HİZMETİ HALKINA GÖTÜRÜYOR 

Akçakonak Mahallesi’ndeki çalışmaları değerlendiren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'de yaptığı açıklamada; "Özlem Başkanımız halk ne isterse o hizmeti halkına götürüyor. Akçakonak Mahallemize sıcak asfalt hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız muhtarımıza söz verdi ve hizmet jet hızıyla geldi. Daha önce de diğer caddemizi parke kapladık ama muhtarımız bu cadde için sıcak asfalt talebinde bulundu ve Sayın Başkanımız da talebi yerine getirdi. Halkın başkanı muhtarlarımız için büyük şans” dedi.

75f3b860-04f1-4156-a2dc-37e98a590c9b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.