MAHKEME KARARINA UYACAK MI?

MAHKEME KARARINA UYACAK MI?

AKP Genel merkezi nezdinde girişim başlattı mı?

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevi Yrd. Doç. Dr. Murat Acat'a iade edildi. Bu göreve 10 ay önce siyasi bir kararla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Selma Yazıcıoğlu Özcan atanmıştı. 

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Özkan’ın yerine 2015 yılında bu göreve atanan Murat Acat, aynı yıl sürpriz bir kadarla görevden alınmıştı. Görevden almaya itirazda bulunan Murat Acat, bu süreçte Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdürmüştü.

Karar kendisine tebliğ edilen Selma Yazıcıoğlu Özcan'ın, sağlık problemi yaşaması nedeniyle rapor aldığı ve tedavi süresinin sonunda Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başlaması bekleniyor.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevi kendisine iade edilen Murat Acat, 29 Nisan tarihi itibariyle görevine başladı.

Süper Vali olarak ta bilinen merhum Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi Selma Yazıcıoğlu Özcan Söke'de çok sevilen bir sima. Bir kez milletvekili aday adayı olan Selma Yazıcıoğlu Özcan'ın siyasi ağırlığı da biliniyor. Kardeşi eski Devlet Bakanlarından Sait Yazıcıoğlu. Kocası Kenan Özcan'da Aydın siyasetine damga vurmuş bir isim. AKP'nin Söke'de kurucu başkanı olan Kenan Özcan, bir kez Söke Belediye Başkan Adayı da gösterildi. Belediye Başkan adayı olarak limuzin arabayla şehir turu atan ve halkı selamlayan Kenan Özcan Aydın İl Genel Meclisi Üyesi olarak ta yıllarca görev yaptı.

Murat Acat'ın göreve iadesi nedeniyle Kenan Özcan'ın AKP Genel Merkezi nezdinde girişim başlatıp başlatmadığı siyasi çevrelerce merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.