Masa Tenisi tutkunları Söke’de biraraya geliyor

Masa Tenisi tutkunları Söke’de biraraya geliyor

Masa Tenisi tutkunları Söke’de biraraya geliyor


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği ve Söke Belediyesince düzenlenen "Söke Belediye Başkanlığı Masa Tenisi Turnuvası" 25 Ocak 2009 Pazar günü Söke kapalı spor salonunda yapılacak. 
Ferdi olarak yapılacak olan turnuvaya masa tenisine ilgi duyan tüm masa tenisi tutkunları davetli olup, şampiyonaya katılmak isteyen lisanslı sporcuların yanı sıra ferdi olarak katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanları ile 25 Ocak 2009 Pazar günü saat 09.00-09.45 arasında hakem heyetine baş vurabilecekler. 
Söke"de ilk kez düzenlene Belediye Başkanlığı Masa Tenisi Turnuvasında;
Minikler, küçük bayanlar, küçük  erkekler, yıldız erkekler, yıldız kızlar, genç bayanlar, genç erkekler, büyük erkekler, büyük bayanlar ve veteranlar branşlarında  sporcular mücadele edecek.
Pazar günü yapılacak olan masa tenisi turnuvası ile ilgili olarak Söke Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç ve Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Tuncel düzenledikleri basın toplantısında turnuva ile  ilgili bilgi verdiler.
Pazar günkü şampiyonaya masa tenisine ilgi duyan tüm sporcuları ve sporseverleri davet eden Söke  Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, ”Son dönemlerde ilçemizde her geçen gün yaygınlaşan masa tenisine Söke  Belediyesi olarak düzenlediğimiz turnuva ile destek vermek  istedik. Hedefimiz bu turnuvayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek” dedi..
Turnuvaya ev sahipliğini yapacak olan Söke Belediyespor Kulübü Başkanı Diş Hekimi Levent Tuncel, Söke Belediyesi"ne salon sporlarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ”İlçemizde  bu tür bir organizasyonda dışarıdan onlarca sporcu ve kulüp gelecek olması ilçemizin tanıtımı açısından önemli olmasının yanı sıra sosyal aktivite olarak da önem taşıdığını düşünüyorum. Pazar günü yapılacak olan  bu turnuvaya  ailelerimiz çocuklarını izlemeye bekliyoruz” dedi. Tuncel, Söke  Belediyespor Kulübü olarak mart ayında  düzenlemeyi planladıkları masa tenisi turnuvasında "aileler"yarışacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.