Masa Tenisi’nde bu kez yetişkinler raket salladı

Masa Tenisi’nde bu kez yetişkinler raket salladı

Masa Tenisi’nde bu kez yetişkinler raket salladı

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın’da Kurum ve Kuruluşlarda çalışmakta olan ,yaşları genellikle 40-50 arasında olan Masa Tenisçiler, Mimar Sinan Spor Salonunda "Kurum ve Kuruluşlar Arası Atatürk'ü Anma Masa Tenisi Turnuvası'nda ter döktüler. 
Yarışmalara 13 kurum-kuruluş, 19 takım ile katılırken zevkli  ve  çekişmeli  geçen şampiyonaya;1.İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü(A)ve( B,2.Aydın Orman İşletme Müdürlüğü (A) ve (B),3.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü,4.ZMO Aydın Şubesi,5.Aydın Barosu(A)ve(B),6.Aydın Tarım İl Müdürlüğü,7.Masa Tenisi Yaygınlaştırma ve Geliştirme Derneği,8.Aydın TMMOB,9.Aydın TED Koleji,10.Aydın Anadolu Teknik Lisesi,11.Aydın Milli Eğitim İl Müdürlüğü (A) ve (B),12.Aydın DSİ Bölge Müdürlüğü(A)ve(B),13.Sağlık İl Müdürlüğü (A) ve (B) takımların katılımıyla 4 grupta mücadele edildi.
Yapılan yarışmalar sonucunda,gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar 16 Kasım 2008 tarihinde Mimar Sinan Spor Salonunda Final grubu maçlarını oynayacaklar. 
Yarışmalar sonucunda; AYDIN MASA TENİSİ YAYGINLAŞTIRMA ve geliştirme DERNEĞİ, AYDIN TMMOB, AYDIN TED KOLEJİ, AYDIN ANADOLU TEKNİK LİSESİ, AYDIN MİLLİ EĞİTİM İLMÜDÜRLÜĞÜ (A),  AYDIN DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ(B), SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ (A) ve(B) Masa Tenisi takımları FİNAL GRUBUNDA yarışma hakkını elde ettiler.
Aydın Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe gençlerden sonra  yetişkinlerin de masa tensine göstermiş oldukları ilgiden memnun olduklarını söyleyerek, “Önümüzdeki yıl faaliyet programımızı daha da zenginleştirmek arzusundayız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.