Masa Tenisinde Türkiye Kupası

Masa Tenisinde Türkiye Kupası

Masa Tenisinde Türkiye Kupası elemeleri Aydın’da yapıldı

Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Masa Tenisi Türkiye Kupası (B) Grubu yarışmaları Aydın Merkezindeki Mimar Sinan Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalara Bayanlarda 4, Erkeklerde 26 kulüp takımı katıldı.
Bayanlarda; Antalya"dan 2 ve İzmir"den 2 kulübün takımları katılırken, Erkeklerde; Antalya, Burdur, Afyon, Aksaray, Uşak"tan birer kulüp, Konya"dan iki kulüp, Denizli, Muğla, Isparta"dan Üçer kulüp, İzmir"den dört ve Aydın"dan altı kulüp takımları katıldı. Masa Tenisi Süper Liginde, Masa Tenisi Birinci Liginde, Masa tenisi İkinci Liginde oynayan takımların da katıldığı yarışmalarda masa tenisi meraklıları oldukça üst düzey oyunları izleme imkanı buldular. Yarışmalar sonunda erkeklerde ve bayanlarda ilk üç sırayı alan kulüp takımları 2012 yılı bahar aylarında yapılacak Türkiye Kupası Yarışmalarına katılma hakkını elde etti. Yarışmalar sonucunda ilk üçe giren takımların kupalarını ve sporcularına madalyalarını, Spor Şube Müdürü Ali Yelgin, Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe, Turnuva Baş Hakemi Musa Güner verdiler.
Bayanlarda sıralama; 1.İzmir Büyük Şehir Belediye Spor Kulübü, 2. Antalya Halk Eğitim Spor Kulübü, 3. Antalya Spor Kulübü, 4 İzmir Balçova Termal olarak oluştu. Erkeklerde Sıralama; 1.Muğla Telekom Spor Kulübü Takımı, 2.Antalya Spor Kulübü Takımı, 3.İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Takımı, 4.Denizli Spor Kulübü Takımı, 5.Burdur Süleyman Oğuz İ.O. Spor Kulübü Takımı, 6.Aksaray Özel Sema Koleji Takımı, 7.Konya Büyükşehir belediye Spor Kulübü Takımı, 8.Aydın Söke Belediye Spor Kulübü Takımı oldu.
Aydın"dan müsabakalara bayan takımı katılmazken; Erkeklerde Söke Belediye, Ticaret Odası İ.O. , Aydın Belediye, İsabeyli Şırlan, Muzaffer Ancın ve Nazilli Yıldız Gücü Spor kulüpleri olmak üzere 6 takım mücadele etti.
Aydın"da Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Masa Tenisi Türkiye Kupası (B) Grubu yarışmaları, Aydın"da masa tenisine ilgi duyanlara seyretmesi zevk veren maçlar izletmesi, masa tenisi sporcularına tecrübe kazandırması yönleriyle oldukça yararlı olduğunu söyleyen il temsilcisi Salih Kızıltepe; “Bu yarışmaların ilimizdeki masa tenisi faaliyetlerimizi yukarılara taşımakta en önemli bir etmen olduğunu bir kez daha gördük ve yaşadık. İlimizin masa tenisi üst liglerinde mücadele etmesi için çalışmalar yapmalıyız. Ayrıca ilimizde şiddetle üst düzey Masa Tenisi Antrenör ihtiyacının bir an önce karşılanması, çalışmalarımızın hedeflediğimiz noktalara ulaştırılmasında önemli bir destek olacaktır. Oldukça güzel bir turnuva geçirmemizde katkıları olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.