Masa Tenisinde yerel lig heyecanı

Masa Tenisinde yerel lig heyecanı

Masa Tenisinde yerel lig heyecanı bu kez Söke’de yaşandı


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER

Söke Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda yapılan karşılaşmalarda Söke Belediyespor Büyük Erkekler Liginde şampiyon oldu.
Masa Tenisi Yerel Liglerinde Minikler ve Gençlerden sonra Büyükler Liglerinin 2. Devre Yarışmaları 22 Nisan 2012 Pazar günü Söke"de yapıldı. Büyük Bayanlar Ligini Osmanbükü Spor Kulübü takımı, Büyük Erkekler Ligini Söke Belediye Spor Kulübü (A) takımı Şampiyon olarak bitirdi.
Birinci devre yarışmaları 29 Ocak 2012 tarihinde yapılan Büyük Erkekler Ligi ile birinci devre yarışmaları 18 Mart 2012 tarihinde yapılan Büyük Bayanlar Liglerinin 2. Devre yarışmaları 22 Nisan 2012 Pazar günü Söke"de Söke Spor Salonunda yapıldı. Büyük Erkekler liginin 2. Devre yarışmalarında Antrenör Servet Aydın"ın sporcuları birinci devrede yenildikleri Ticaret Odası İlköğretim Okulu Spor Kulübü ve Aydın Belediye Spor Kulübü takımlarını yenerek Şampiyonluğa ulaştılar. Büyük Bayanlar liginde önemli sürpriz olmadı. Birinci devreyi lider bitiren Osmanbükü Spor Kulübü takımı ikinci devredeki tüm maçlarını alarak namağlup olarak şampiyon oldu. Birinci devreyi üçüncü bitiren Nazilli Belediye Spor Kulübü bayan takımı Söke Belediye Spor Kulübü Bayan takımını yenerek ikinciliği aldı. İlk devreyi ikinci bitiren Söke Belediye Spor takımı ligi üçüncü olarak bitirdi.
Erkekler kategorisinde 8 kulübün 9 takımının, Bayanlar kategorisinde 5 kulübün 5 takımının yarıştığı yarışmalar sonucunda ilk üç dereceye giren kulüplerin takımlarına kupa ve sporcularına da madalya verildi. Büyük Bayanlarda ve Büyük Erkeklerde dereceye girenlerin madalyalarını ve kupalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe verdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.