MASKELİ HIRSIZLAR YAKALANDI

MASKELİ HIRSIZLAR YAKALANDI

BOZDOĞAN'DA KUYUMCU SOYAN KAR MASKELİ HIRSIZLAR MUĞLA'DA YAKALANDI

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde yüzleri kar maskeleriyle gizleyerek kuyumcuyu soyan hırsızlar Muğla'da yakalandı. Birisi yaralı halde jandarma tarafından yakalanan zanlıların 2'si gözaltına alınırken, yaralı olan hırsızın tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Bilindiği gibi, dün saat 11.00 sıralarında AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Yıldırım'a ait kuyumcu dükkanına gelen kar maskeli 3 hırsız Adnan Yıldırım'ın oğlu Alper Yıldırım'ı silahla etkisiz hale getirerek kasadaki 2 bin YTL'yi, 20 adet 22 ayar bileziği ve 15 adet küpeyi çalarak dükkandan çıktılar. Hırsızlar olay yerine geldikleri plaksız gri renkli araca bindikleri sırada Alper Yıldırım kasada bulunan ruhsatlı tabancayla arkalarından ateş açtı. Vatandaşların da taşladığı araç camları kırık halde kaçmayı başardı.
Olayın güvenlik güçlerine ihbar edilmesiyle harekete geçen jandarma ve polis ekipleri yol güzergahları üzerinde kontrol noktaları kurarak camları kırık gri renkli aracı aramaya başladı. Hırsızların Aydın dışına çıkabileceklerini de göz önünde bulunduran güvenlik güçleri çevre il polis ve jandarmasına olayla ilgili bilgi verdi. Dün ikindi sıralarında Muğla Kavaklıdere ilçesinde uygulama yapan Jandarma ekipleri bahse konu aracı fark ederek dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan araç süratle jandarmadan kaçtı. Jandarma ekiplerinin sürdürdüğü takip sonucunda durdurulan araç, içerisindeki soyguncular A.C. (33), A.A. (19) ve M.C. (39) ile birlikte yakalandı. Yakalanan zanlılardan M.C'nin Alper Yıldırım'ın açtığı ateş sonucu yaralandığı için tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, diğer iki zanlının gözaltına alındı. Tüm aramalara rağmen gasp edilen para ve altınlar ele geçirilemedi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.