MASUM İNSANLARA PUSU KURULUYOR

MASUM İNSANLARA PUSU KURULUYOR

“GÜLEN’LE FOTOĞRAFI OLANLAR KENDİLERİNİ GİZLİYOR”

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görevli üst düzey bürokratlara gerçek dışı iddialarla pusu kuruluyor" dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Fethullah Gülen ile yan yana fotoğrafı olan Şebnem Bursalı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin üst Düzey bürokratları hakkında gerçek dışı iddialarla algı oluşturup Pensilvanya'da el pençe divan durduğu fotoğrafından dolayı algıyı başka yöne çekip kendisini aklamaya çalışıyor” dedi.

“GÜLEN’LE FOTOĞRAFI OLANLAR KENDİLERİNİ GİZLİYOR”
Başkan Çerçioğlu,
Aydın Denge Gazetesi'ne yaptığı açıklamada “Büyükşehirin  üst düzey bürokratı Pensilvanya'ya gitmedi, Gülen’le fotoğraf çektirmedi. Onun bağlantıları ile iş yapmadı, referans olmadı. Şebnem Bursalı ve onunla birlikte organize hareket edenler iftira kampanyaları başlatarak kendi açıklarını gizlemeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. Çerçioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“FETÖ ile poz verenler, önce kendilerini aklasınlar önce kendileri hesap versinler. Pensilvanya'ya neden gitmişler? Ne görüşmüşler? Neden karşısında el pençe divan durmuşlar? Kimseye haysiyet cellatlığı yaptırmayacağız.Bu iftiraların hesabını yargı önünde tek tek soracağız.” 
Belediyenin danışmanlık hizmeti aldığı Erkan Karaaslan konusuna da açıklık getiren Çerçioğlu, “Erkan Karaaslan’dan 2015 yılında danışmanlık hizmeti alınmıştır. Basından takip ettiğimiz kadarı ile Karaaslan, bizimle birlikte 80 belediye ile daha çalışma yapmış. Bizimle çalışma yaptığı süre içinde FETÖ ile bir bağlantısını görmedik. Diğer 79 Belediyeye bu konu sorulabilir” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.