Meandros Casting çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Meandros Casting çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Meandros Casting çalışmaları tüm hızıyla sürüyor


Gerçek Gazetesi
Kentimizde yedi yıldır çalışmalarını sürdüren ve Söke"nin kültür yaşamına önemli katkıları bulunan Söke Şehir Tiyatrosu Derneği çalışmalarını başlattığı Meandros Casting/Ajans Ege oluşumu etkinlikleri kapsamında “Yeni Yüzler Albümü” çalışmasıyla birlikte bir ilki daha yaşama geçiriyor.
Eğitimci – Yazar Ali Gençli yönetiminde öykü atölyesi “Yaratıcı Yazarlık Kursları” için kayıtların başladığı açıklandı. Birinci dönemi Ocak-Şubat-Mart 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kurslar hafta sonları yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda aynı çalışmaları bir çok yerde gerçekleştiren Ali Gençli, “Yazan insan tamam insandır.” temasıyla “Yediden-Yetmişe Yaratıcı yazarlık” kurslarının öykü atölyesi çalışmalarının başlangıcı olduğunu ifade ederek, “Aslında herkesin gönlünün bir yerinde yazma tutkusu vardır, amacımız uyuyan bu tutkuyu uyandırmak olacaktır. Katılımcı gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştirmek ve özgüvenlerini yükseltmek için bir imece çalışması ortamı sağlayacağız. Katılımcıların istemleri doğrultusunda Senaryo, Sinopsis, Tretman, Diyalog, Radyo Oyunu, Tiyatro Metni, Öykü, Roman, Masal, bilim–kurgu öyküler konuları ağırlıklı olarak ele alınacaktır” dedi.
Dönem sonunda üretilerin bir kitapçık olarak yayınlanacağı çalışmalara, katılmak isteyenlerin; Söke Şehir Tiyatrosu Derneği, İstasyon Caddesi, Grand Bazaar Z.15 No"daki adresine başvurabilecekleri açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.