Meandros Festivali

Meandros Festivali

Meandros Festivali Güllübahçe’den başlıyor

Gerçek Gaetesi-
Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Meandros Festivali, Söke"ye bağlı Güllübahçe Beldesinde yapılacak etkinliklerle başlıyor.
4. Meandros Festivalinin ilk etkinliği Güllübahçe Priene Halı Atölyesinde gerçekleştirilecek. 2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak olan etkinlik saat 17:00"de Güllübahçe Turunçlar Mevkiinde yapılacak. Etkinliklerde atölye çalışması, sergi, yerel ürün satışı, halk oyunları gösterisi ve mini konserlerin yanı sıra Priene Halı Atölyesi"nin Sanat Direktörü Amerikalı ressam Peter Hristoff tarafından çok sayıda uluslararası alanda tanınmış yabancı sanatçının eserleriyle etkinliğe katkı ve destek sağlayacağı öğrenildi.
Etkinlikler kapsamında ilk olarak Güllübahçeli bayanlar tarafından güzel desenlerle süslenen halılar ve minderler Halı Atölyesinde sergilenecek. Sergilenen halılar satışa çıkarılacak ve sipariş alımı yapılacak. Yine etkinlik kapsamında Arzu Güngör ve Ömür Tokgöz tarafından Seramik Sergisi açılacak, Atilla Durak"ın Fotoğraf Sergisi davetlilerin beğenisine sunulacak. Ebru ve Seramik atölye çalışmasının yanı sıra köy pazarında yerel ürün satışı yapılacak. Halk oyunları gösterisi ve Mini konserlerin yanı sıra Priene Halı Atölyesine katkı için halı piyangosu çekilişi yapılacak. Atölye Yararına düzenlenecek çekilişte 50 Çeşit Sürpriz Hediyenin de dağıtılacağı öğrenilirken, Ünlü Sanatçılar tarafından üretilen çok sayıda orijinal eser, halılar, kitaplar çekilişe katılanlara dağıtılacak. Çekilişlerin 5 TL karşılığında yapılacağı öğrenilirken, etkinliklere katılımın ise ücretsiz olduğu bildirildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.