Mehmet Kerem bebeğin umutları soğuk sularda sona erdi

Mehmet Kerem bebeğin umutları soğuk sularda sona erdi

Mehmet Kerem bebeğin umutları soğuk sularda sona erdi

Aydın’ın Didim ilçesinde denizden donmak üzereyken kurtarılan 18 göçmenin tedavisi devam ederken, hayatını kaybeden 6 aylık Mehmet Kerem bebeğin cansız bedeni duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Didim’in Tekağaç mevkisi açıklarında alabora tekneden denize düşen ve soğuktan donmak üzere olan 18 Suriyeli göçmenin tedavisine devam ediliyor. Kurtarılan Suriyeliler arasında yer alan yaşları 6 ila 12 arasında değişen 6 çocuk ile 3 yetişkin ambulanslarla Söke ve Aydın’daki hastanelere sevk edildi. Suriyeliler için sosyal medyada yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan çok sayıda vatandaş, hastaneye elbise getirdi. Elbiseler, sırılsıklam olan Suriyelilere dağıtıldı.
MEHMET KEREM’İN CANSIZ BEDENİ KUCAKTA TAŞINDI
Tekne faciasında hayatını kaybeden ve adının Mehmet Kerem olduğu öğrenilen 6 aylık bebeğin cansız bedeni ambulansla getirildiği Didim Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde bir sağlık görevlisinin kucağında taşındı. Morga indirilen Mehmet Kerem’in cansız bedenini gören sağlık görevlileri ve hasta yakınları duygusal anlar yaşadı.
Sahil Güvenlik ekiplerinin denizdeki arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, alabora olan teknede yaklaşık 40 kişinin bulunduğu iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.