“MELDA AFFI” adı altında yapılan kirli pazarlığın sebebi anlaşıldı

“MELDA AFFI” adı altında yapılan kirli pazarlığın sebebi anlaşıldı

Söke Bld. Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla haraket eden Melda Keskin’in CHP'ye, Aydın Büyükşehir Belediyesine, Başkan Çerçioğlu’na ve görevlendirdiği kişilere karşı husumet içinde olanlarla yaptığı görüşmeler semeresini verdi.

Başkan Tuncel’in göreve geldiği ilk günlerde görev değişikliği yaptığı bazı “CHP ve Büyükşehir muhalifi personellerin” ayağına kadar gidilmişti. Yapılan görüşmelerde geçmişe sünger çekilmesi ve ortak hareket edilmesi yönünde anlaşmaya varıldığı iddia edilmişti.

Keskin’in görüşme yapmasının ardından sosyal medyada bir çok sahte hesap Özlem Çerçioğlu aleyhinde paylaşım yapmaya başladı. Yapılan görüşmelerin pazarlık konusu "Çerçioğlu düşamanlığı mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Melda Keskin’in pazarlık yaptığı kişilerden olduğu iddia edilen trol hesapların Çerçioğlu aleyhine paylaşım yapması vatandaşlardan tepki gördü. Bir vatandaşın “hoş geldiniz troliçeler” şeklinde yorum yazması da trol hesapların görüşme yapılan kişiler olduğu şüphesini güçlendirdi. 

Trol hesaplara Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ve belediye personelinden Muharrem Gören tarafından lojistik destek sağlandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum