"MEMLEKETİMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİYİZ"

"MEMLEKETİMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİYİZ"

İŞ ADAMI METİN YAVUZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Gerçek Gazetesi
Sökeli iş adamı Metin Yavuz, AKP Aydın İl Başkanlığı’na müracaat ederek 26. Dönem Milletvekilli Aday Adayı olduğunu açıkladı. 7 Haziran Genel seçimlerinde AKP 5. Sıra milletvekili adayı olan Yavuz, 26. dönem AKP Aydın Milletvekilliği için bir kez daha aday adaylığı başvurusunu yaptı.
TÜRKİYE’DE DEĞİŞİMİN ADI VE ADRESİ AK PARTİ’DİR
Metin Yavuz yaptığı açıklamada yeni Türkiye’de istikrarın sürmesi gerektiğinin altını çizerek, “Ülkemizin refahının sürmesi için, ideolojilerimizi gerekirse bir kenara bırakıp, memleketimizin geleceğini düşünmek zorundayız.’’ dedi. 
AKP Aydın Milletvekili aday adayı Metin Yavuz, "Türkiye'de değişimin adı ve adresi olan AK Parti'den milletvekili olarak hizmet edebilmek için başvurumu gerçekleştiriyorum." dedi.
YENİ TÜRKİYE GÜNLÜK DEDİKODULARIN YAPILDIĞI ÜLKE DEĞİL
Aday adaylığı müracaatına, işadamı kardeşi Çetin Yavuz, ve Mimar Otomotiv Genel Koordinatörü Mustafa Nuri Yılmaz ile birlikte gelen Sökeli iş adamı Metin Yavuz başvuru dosyasını AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teslim ederek, ''Yeni Türkiye, günlük dedikoduların yapıldığı, şahısların konuşulduğu ülke değil. Projelerin üretildiği, 5 Yıllık, 10 Yıllık, 50 Yıllık projelerin konuşulduğu, tartışıldığı bir ülke olmalı. Ben de böyle bir ülkede vekil olmak, sizleri temsil etmek için adayım. Bu kutlu yolda bir kez daha memleket aşkımızı ortaya koyacağız, heyecanımızı ortaya koyacağız, bilgimizi, birikimimizi bütün varlığımızla ortaya koyacağız. Terimizin son damlasına kadar Aydın'ımızın tüm ilçelerine, köylerine, bütün mahallelerine, en güzel hizmetlerin sunulması için, bütün gücümüzle çalışacağız.’’ dedi.

AYDIN’IN EGE’NİN KALBİ OLMASININ MÜCADELESİ İÇİN BENDE VARIM
Yavuz, “Yeni Türkiye yolunda parti teşkilatımızla uyumlu bir çalışma içerisinde olup ayrıca Aydınımızın Aydınlık yüzü olan, Adnan Menderes Üniversitesinde görev yapan akademisyenlerimizle, Aydınımıza hizmet veren mülki ve idari bütün bürokratlarımızla ve Aydın'ı Aydın yapan halkımızla el ele verip, Aydın'ın kabuğunu kırarak Ege'nin kalbi olmasının mücadelesi için, bu kutlu yolda ben de varım. Bütün bu hizmetleri yapabilmek için, projelerimizi hayata geçirebilmek için, sizlerin hizmetkârı olabilmek için, bugün burada huzurunuzda Aydın ilinden AK PARTİ Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum. Başvurumun ailem için, Aydın’ımız için ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. '' dedi.
METİN YAVUZ KİMDİR?
1969 Söke doğumlu. İlköğretim ve lise eğitimini Söke'de aldı. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İşletme bölümü öğrenimi devam ediyor. Söke uzun çarşıda esnaf olan babası merhum Abdullah Yavuz'a ait Yavuz Kuyumculuk'ta çalışmaya başlayarak, ticari hayatına resmi olarak giriş yaptı. 2000 yılında Mimar Otomotiv ve Mimar Sigorta şirketlerini kurarak, Renault ve Dacia markalarının Aydın, Söke ve Kuşadası bölge yetkili satıcı ve servisi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2012 yılında Söke'de hizmet vermeye başlayan Özel EGEMED Hastanesi'ni kurmuş ve sağlık sektöründe bölgenin en büyük tam donanımlı özel hastanesini hayata geçirmiştir. Didim, Kuşadası, Aydın ve İzmir'de de Egemed Hastanelerini hayata geçirerek bölge de vatandaşlara sağlık hizmeti vermeyi hedeflemektedirler. John Deere Söke yetkili satıcısı ve servisi olan Sötek ile Karya İnşaatta yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 1992 yılında Anavatan Partisi Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı ile başlayarak dönem içerisinde partinin değişik kademelerinde aktif görev yaptı. Söke Genç İş Adamları Derneği Kurucu Yön. Kur. üyeliği ve bir dönem başkanlığında bulundu. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan vekilliğinde 6 yıl görev yaptı. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde AK PARTİ Söke Belediye Başkan Adayı oldu. Söke'nin değişik dernek ve vakıflarında görev alarak destek verdi. Mimar Saadet Yavuz ile evli ve iki çocuk babası…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.