MENDERES UYUŞTURUCU REZALETİNİ ÖZMEN'DEN NEDEN GİZLEDİ

MENDERES UYUŞTURUCU REZALETİNİ ÖZMEN'DEN NEDEN GİZLEDİ

Söke AK Parti'de önceki dönem Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Y.Ç.'ye uyuşturucudan işlem yapıldığı bilgisini öğrendikten sonra sessizliğe bürünen ve olayı gizleyen İlçe Başkanı Sibel Menderes'i sıkıntılı günler bekliyor

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna

 

METİN YAVUZ VE SİBEL MENDERES'İN GÖZDESİYDİ
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'e yakınlığıyla bilinen Y.Ç. geçtiğimiz Aralık ayında koltuğunu Engin Ağaoğlu'na devretmiş ve kendisinin de İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermesi sağlanmıştı. Doğu Bölgesi Koordinatörü de yapılan Y.Ç. Metin Yavuz ve Sibel Menderes'in gözdesi haline gelmişti.

ÖMER ÖZMEN NEDEN BİLGİLENDİRİLMEDİ?
Y.Ç.'ye uyuşturucudan işlem yapıldığı ve İlçe Başkanı Menderes tarafından bilindiği halde İl Başkanı Ömer Özmen'in özellikle bilgilendirilmemesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Özmen'in başını ağrıtmak için sessiz kalındığı ve olayın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra da CİMER üzerinden ihbar edilmesi planlandığı sanılıyor.
Bu anlamsız sessizliğin Özmen'e kumpas amacı taşıdığı AK Parti kulislerinde dillendiriliyor.

TELAŞA KAPILAN MENDERES'İN ÖZMEN'İ İŞİNE GELDİĞİ GİBİ BİLGİLENDIRDİĞİ SANILIYOR
 Olayı öğrenmemiz sonrasında Söke İlçe Yöneticileri aynı zamanda da Belediye Meclis Üyeleri ve de AK Parti Genel Merkezi nezdinde araştırmaya girişmemiz nedeniyle telaşa kapılan Başkan Menderes'in bugün konuyu İl Başkanı Özmen'e işine geldiği gibi aktardığı gelen bilgiler arasında. 
Söke'ye gelen İl Başkanı Özmen'e "Y.Ç.'yi görevden alın yoksa başınız ağrır. Basın olayı öğrenmiş ve araştırıyor" dediği gelen bilgiler arasında.

ÖZMEN İKNA OLDU MU?
İl Başkanı Özmen'in İlçe Başkanı Menderes'e "Uyuşturucu olayını öğrendiğiniz anda neden bilgilendirmediniz? Y.Ç.'yi İl Yönetimine neden önerdiniz? Doğu Bölgesi Koordinatörü yapılmasına neden sessiz kaldınız? Basının haberi olmasaydı söylemeyecek miydiniz? Bu olayı bugüne kadar gizlemekteki amacınız neydi?" şeklinde sorguya çektiği konuşuluyor. Aldığı cevaplar karşısında ikna olmadığı gözlenen Özmen'in konuyu AK Parti Genel Merkezine taşıması bekleniyor.

MENDERES'İN BAŞI AĞRIYACAK
Y.Ç.'nin İl Yöneticiliğinin engellenmemesi, Doğu Bölgesi Koordinatörü yapılması, uyuşturucu olayının gizlenmesi ve anında İl Başkanlığına bildirilmemesi Menderes Yönetiminin başını ağrıtacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.