Menemen Tiyatrosu

Menemen Tiyatrosu

Menemen Tiyatrosu Söke’ye konuk oldu


Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi"nin düzenlediği tiyatro etkinliğinde Menemen Belediyesi Tiyatrosu (MEBET) Efes Sineması"nda sahne aldı. "Duvarların Ötesinde" adlı oyunu sahneleyen ekip Sökelilerin beğenisini kazandı.
1999 yılında kurulan ve bu güne kadar Menemen"in yanı sırra Manisa, Uşak, Kütahya, Denizli, Muğla, Afyon, Bursa, İzmir merkez ve ilçelerinde sahnelediği oyunlarla dikkat çeken MEBET 47"inci oyunlarını Söke"de sahneledi. Cezaevinden kaçıp bir depoya saklanan ve orada hayatı sorgulayan 4 mahkumun ve bir rehinenin öyküsü anlatılan Turgut Özakman"nın eserinden uyarlanan "Duvarların Ötesinde" adlı oyunu sahneleyen MEBET oyuncularının performansı beğeni toplandı.
Etkinliğin sonunda konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; “Söke Belediyesi olarak tiyatro severlerimize değişik tiyatro ve oyunlarla buluşturmayı hedefledik. Oyunun beğeni toplaması ve ilgi bizi de memnun etti” dedi.
MEBET oyuncuları Levent Basum, Kerem Büyüktaş, Bayram Aydemir, Hakan Avcı, Çilem Güngör ve Anıl Sarıbaşoğlu"nun rol aldığı oyunda Ulaş İkiçeşme, Mehmet Kocamış, Melis Çandarlı ve Ahmet Kızgın teknik olarak katkıda bulundu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.