Mersin: "Pis Dediğin Ağzımın Zekatı Sana Boy Abdesti Aldırır"

Mersin: "Pis Dediğin Ağzımın Zekatı Sana Boy Abdesti Aldırır"

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a ithafen yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin vekil Yavuz'a; "Pis Dediğin Ağzımın Zekatı Sana Boy Abdesti Aldırır" dedi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a ithafen yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin'in açıklaması aynen şöyle :

"Dün ilimizin çuvallama şampiyonu Metin Yavuz'un kafasını taşa vurduğunu, yine kendi kendini rezil ettiğini ortaya çıkarınca; adeta şirazesini kaybetmiş.
2000 lira borcu için kendi partilisi bir emekçinin evine barkına haciz gönderdiği iddialarını sorunca, dili kontrolü kaybetmiş, kontrolsüz siniri aklının önünden koşmuş ve bu durum ne yazık ki açıklamasındaki kelimelere yansımış.
Metin Yavuz, inan bana pis dediğin ağzımın zekatı sana boy abdesti aldırır, ahlakımın fitresi gönül gözünü açar.
Benim; sen ve senin gibi bu şehrin oylarıyla milletvekili seçilmiş olup da gözünü bir kere olsun bu şehrin emektar insanına dönmeyen 3 arkadaşına bu eleştirileri yaparak, ne kadar iyiliğinizi düşündüğümü bir gün anlayacaksın.
Ancak ben, güzel şehrim Aydın’ın; sizin ferasetten, basiretten uzak siyaset anlayışınız ile, iş bilmezliğiniz ve beceriksizliğinizden çektiklerine üzülüyorum.
Her geçen yıl devletten daha az yatırım alan Aydın'da AKP saflarından mazbatayı alanlarınızdan kimileri Aydın'da bir ev bile tutmadınız. Devlet misafirhanelerinde tatile gelir gibi ense yaptınız.
Şu milletin derdiyle dertlenmediniz, “Aydınlı pazardan tane ile meyve alır hale geldi” demediniz.
Varsa yoksa kendi İkbaliniz, bozulan ticaretinizi tekrar düzeltme hırsınız…
İşte bu hırsınız kimi zaman 3 kuruşa icra olarak, kimi zaman lobilerin güdümüne girerek tekamül ediyor sizlerde.
Sayın Yavuz, bak sen var, 1000 - 2000 lira eksik kazanı ver, devletimiz var olsun her ay kesene on binlerce lira maaşını ödüyor, Aydın denilince aklına alacak verecek, şirket, icra gelmesin… Aydın Ovası gelsin, desteklemeleri geciktirilen Aydın çiftçisi gelsin, evinden dışarı çıkamayan emeklerimiz gelsin, başlayıp her sene başı “cek cak” dediğiniz; otoyol, şehir hastanesi, adliye binası, 160 çürük okulumuz, havalimanı olmayan bir kaç ilden biri olduğumuz gelsin olur mu? Biraz hizmet üretin artık; inan mal da yalan mülk de yalan. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.