Mersin,“Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”

Mersin,“Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin,“Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”dedi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin,yaptığı yazılı açıklamada AK Parti milletvekili Rıza Posacı'ya yüklendi. Başkan Mersin “Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”dedi. Mersin'in yazılı açıklaması aynen şöyle;

Sayın Rıza Posacı sabah programına çıkmış, halkın içine girmekten yine kaçınmış. Halkın içine çıkamıyorsun bari ramazan ayının hürmetine halkı kandırmaya çalışma. Şıracının şahidi bozacı olur misali süslü cümleler ile vatandaşın aklı ile oynamaya çalışma.

Yıllarca oda başkanlığı yaptın, çevre için hangi çalışman oldu? Senin çevre için yaptığın en iyi çalışma jeotermalcilerin avukatlığına soyunmak mı oldu? Halkın yanında değil jeotermal firmalarının yanında oldunuz hep. Denizli otoyolu ile binlerce dekar tarım alanı yok oluyor, siz gidip otoyol yüklenicisi ile poz veriyorsunuz. Oda başkanlığı yapıp çiftçinin verimli tarım arazilerinin yok olmasına göz yumuyorsun.

Sayın Rıza Posacı önceden tarla komşunuz Ahmet Amca, Ayşe Teyze idi. Şimdi ise Denizbank, Halkbank oldu.

Değerli Aydınlılar, üzülerek ifade ediyorum ki; AKP milletvekilleri halkın içine çıkamıyor. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Yoksulluk tavan yapmış, millet bir somun ekmeğe muhtaç olmuş. Bunlara çare bulacak yerde işi gücü bırakmışlar Sayın Özlem Çerçioğlu ile uğraşıyorlar. Meyve veren ağaç taşlanır misali, Özlem Çerçioğlu kadar başınıza taş düşsün.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait atıksu arıtma tesisleri çalışmıyor, kanalizasyonu Menderes nehrine veriyor deyip bu mübarek ramazan gününde vatandaşa yanlış bilgi verme. Efeler atıksu arıtma tesisi 24 saat boyunca sürekli atıksu izleme sistemi ile takip ediliyor. Her halde bunu biliyorsun, bilmiyorsan öğren. ASKİ’nin mevzuata aykırı bir deşarjı yok. Bunu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne sorabilirsin bu kadar basit bir konu.

Atıksu arıtma işi ciddi iştir. Senin yarım bırakıp yapmadığın, şimdi yıkılacak olan, kamu zararına yol açtığın Umurlu atıksu arıtma tesisine benzemez. Oda başkanlığı yaptın, iki adet sulama ile çiftçi tarlasını nasıl sulasın. Zaten çiftçi perişan, tarım bitmiş hayvan yemi 3 katına çıkmış, gübre fiyatları artmış, çiftçi traktörünü, tarlasını, hayvanını satıyor, sen başka bir dünyada mı yaşıyorsun da bunları görmüyorsun. Kendi tarlandan, çiftliğinden fotoğraf çekip, hayvanlarını, traktörünü gösteriyorsun. Çiftçinin arasına gir, onları ziyaret et gerçekleri gör. Tarım sadece senin kendi topraklarında yapılmıyor Rıza Efendi.

Vatandaş, esnaf, işçi, çiftçi, memur, emekli bitmiş vaziyette. Aş yok, iş yok, aşı yok.

Vatandaş artık kendi göbeğini kendisi kesecek. İlk seçimde cevabı verip sizi iktidardan indirecek.

“Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.