Mesleki Eğitim Merkezi’ne yeni bina

Mesleki Eğitim Merkezi’ne yeni bina

BELEİDYE BAŞKANI AKDOĞAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ'NE 18 DERSLİKLİ MODERN BİR BİNA İNŞAA EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Mesleki Eğitim Merkezi, Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla yeni bir binaya kavuşuyor. Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, mesleki eğitim merkezine modern bir bina inşa edeceklerini açıkladı. Akdoğan ayrıca, 2008 yılında yeni bir ilköğretim okulu inşa etmeyi planladıklarını söyledi.
Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Mesleki Eğitim Merkezi'nin Kuşadası'nda büyük bir ihtiyaca cevap verdiğini ancak Sanayi Sitesi'ndeki mevcut binanın yetersiz kaldığını söyledi. Belediye olarak mesleki eğitim merkezinin yeni bina inşaatını üstlendiklerini ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Akdoğan, Mesleki Eğitim Merkezi'ne Kirazlı yolu üzerindeki arsada 18 derslikli modern bir bina inşa edeceğiz. Gerekli protokolü de imzaladık. Belediye olarak yaklaşık 600 milyar lira harcayacağız ve binayı anahtar teslimi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Ocak ayı içerisinde Mesleki Eğitim Merkezi'nin yeni binasının temelini atacağız. Bunun yanında 2008 yılında yeni bir ilköğretim okulunu da belediye olarak inşa edip, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz dedi.
Bu arada, turizm potansiyeli nedeniyle nüfusu artan ve her yıl bir okul kapasitesi kadar yeni öğrenciye kavuşan Kuşadası'nda okul açığının kapatılması için Kuşadası Belediyesi de hayırseverlerle birlikte Milli Eğitime büyük katkı sağlıyor. Bugüne kadar Kuşadası Belediye Başkanlarının 5 okul inşa ettiği öğrenildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.