METİN YAVUZ: 17 DANIŞMANIM OLACAK

METİN YAVUZ: 17 DANIŞMANIM OLACAK

AK PARTİ Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Yavuz, teşkilat ziyaretleri programı çerçevesinde konuk olduğu Germencik İlçe Teşkilatında ilgi gördü.

Gerçek Gazetesi

AK PARTİ Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Yavuz, teşkilat ziyaretleri programı çerçevesinde konuk olduğu Germencik İlçe Teşkilatında da tıpkı Koçarlı ve İncirliova teşkilatlarında olduğu gibi büyük bir sevgi ile karşılandı. Oldukça kalabalık bir heyet tarafından misafir edilen milletvekili Aday Adayı Metin Yavuz, haziran ayında yapılacak olan genel seçimler konusunda durum değerlendirmesi yaparken, seçim çalışmaları konusunda parti teşkilatlarının ne denli önemli olduğunun altını çizdi. 

Siyasete Anavatan Partisi Gençlik Kolları Kurucu başkanlığı ile başladığını belirten Yavuz, ''zamanında direklere tırmanıp bayrak, afiş astım. Teşkilat içerisinde seçim çalışmalarının ne şartlar altında sürdüğünü sabır ve istikrar isteyen yanı olduğunu iyi biliyorum. Bu yüzden teşkilatların ne kadar önemli olduğunu da iyi biliyorum. Allah kısmet eder de, vekillik bana nasip olursa Ankara'da memleketimin menfaati için mevlam güç, kudret verdiği sürece yatırımların daha hızlı, daha doğru şekilde kazandırılması konusunda üzerime düşeni yapacağım. Bunun sözünü sizlere şimdiden verebilirim. Benim 17 tane danışmanım olacak. Aydın gibi güzel bir kentin yaşanılabilir bir kent olması için daha çok devlet yatırımlarını kazandırabilmek adına bu 17 danışmanım ile devamlı iletişim halinde olacağım. Bu 17 danışmanım kimler sorusuna açıklık getirmek gerekirse, bu danışmanlar benim ilçe teşkilat başkanlarım olacak. Çünkü örneğin ben, Germencik'te hangi taşın altında ne var tam bilemem. Ama ilçe başkanım o konunun hakimi olacaktır muhakkak ve ilçe başkanımın önerileri doğrultusunda kazandırılması gereken ne varsa o yönde çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğine inandığımdan dolayı danışmanlar konusunda böyle düşünüyorum. Aydın'ımızın hangi noktasında yapılması gereken bir şey varsa o bölgenin temsilcisinin önerileri benim için ayrıca önem teşkil edecektir. Bu yönde kimsenin endişesi olmasın. Kendim için, memleketim için, ülkem için hayırlısı ise mevlam bana bu vekilliği nasip etsin. Hayırlısı değilse de, dün ben bu partideydim, bu gün buradaydım yarın yine burada olacağım. Partime, teşkilatlarıma küskünlüğüm kırgınlığım asla söz konusu olamaz. Çünkü ben memleketime bir çivi çakabilmenin derdinde olan birisiyim. Çözümün merkezinin de AK PARTİ olduğunu bildiğim için bu partinin mensubu olmayada devam edeceğim.''dedi.

Milletvekili aday adayı Metin Yavuz konuşmasını tamamladıktan hemen sonra, Germencik ilçe teşkilatı Kadın kolları başkanının doğum günü olması münasebetiyle partililer tarafından sürpriz yapılarak pasta kesildi. Doğum günü kutlamasının hemen ardından hatıra amaçlı selfie çekilirken neşeli dakikalar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.