METİN YAVUZ ADAY ADAYI

METİN YAVUZ ADAY ADAYI

Metin Yavuz, "Aydın ilinden AK PARTİ Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah." dedi.

 

Gerçek Gazetesi

Mimar Otomotiv, Mimar Sigorta, Yavuz Kuyumculuk, Egemed Hastaneleri, Karya İnşaat ve Sötek'in içinde yer aldığı Yavuz Gurub'un yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olan işadamı Metin Yavuz, AK PARTİ Aydın Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK PARTİ Aydın İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısı ile gerçekleştirerek, "bu kutlu davada bende varım" dedi.

Aday adaylığı müracaatına eşi mimar Saadet Yavuz, işadamı kardeşi Çetin Yavuz, Söke Belediyesi eski başkanlarından Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Adalı, Söke AK Parti üyeleri ve partililer katıldı. Katılımın yoğun olduğu tanıtım topantısında konuşan iş adamı Metin Yavuz, ''Değerli kardeşlerim, bu kutlu yolda memleket aşkımızı ortaya koyacağız, heyecanımızı ortaya koyacağız, bilgimizi, birikimimizi bütün varlığımızla ortaya koyacağız. Terimizin son damlasına kadar Aydın'ımızın tüm ilçelerine, köylerine, bütün mahallelerine, en güzel hizmetlerin sunulması için, bütün gücümüzle çalışacağız, Bütün bu hizmetleri yapabilmek için, projelerimizi hayata geçirebilmek için, sizlerin hizmetkârı olabilmek için, bugün burada huzurunuzda Aydın ilinden AK PARTİ Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Beni burada yanlız bırakmadığınız için, o bitmeyen sevgi gösterinizi esirgemediğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum... '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.