METİN YAVUZ'A SÖKE ODA BAŞKANLARINDAN ŞOK

METİN YAVUZ'A SÖKE ODA BAŞKANLARINDAN ŞOK

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a tepkiler her geçen gün artıyor. 5. Söke Güllübahçe Geleneksel Deve Güreşi Festivali'nde vatandaşların tepkisi ile karşılaşan Yavuz, bu kez de Söke Esnaf Oda Başkanlarından benzer tepki alınca büyük bir şok yaşadı.

Milletvekili Yavuz'un esnaf odaları ziyaretine 10 oda başkanından sadece 5 i katılırken, gelenler de kendisini eleştiri yağmuruna tuttu. 
AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz, yaptığı açıklamalar sonrası tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Gittiği yerlerde hiç beklemediği tepkilerle karşılaşan Yavuz'a vatandaşlardan sonra bir tepki yüzlerde esnafı temsil eden oda başkanlarından geldi. 
Söke Esnaf Odasını ziyaret eden Yavuz'u 10 oda başkanından sadece 5'i karşılarken, onlarda adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
Artan mazot ve elektrik fiyatlarına çözüm bulunmasını isteyen oda başkanları, " Artan mazot fiyatları yüzünden araçlarımız her gün zarar yazıyor. Mazot yüzünden artan nakliye fiyatları her kalemde zamlara neden oluyor. Esnaflar elektrik harcamamak için dükkanlarını geç açıp, erken kapatıyor. Dükkanda su, meşrubat dolaplarının fişini çeken esnaflarımız var. Dükkan ışıklarını açmıyorlar. " dediler.
Sıkıntılarını anlatan esnaflara Metin Yavuz'un verdiği cevap pes dedirtti. Yavuz, "Bu zamları AKP yapmıyor" dedi.
Bu sözlerine tepki gösteren esnaf odası başkanları, " Siz iktidarda olan partinin Aydın Milletvekilisiniz bu sorunlara sizin çözüm bulmanız gerekiyor." dedi. Konunun uzamasını istemeyen Milletvekili Yavuz, oda başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirip ziyareti noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.