Metin Yavuz'un kaprisleri

Metin Yavuz'un kaprisleri

Didim Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile organize edilen Didim Triatlon Yarışmaları Ödül Töreni Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un, Çerçioğlu kaprisine sahne oldu.

Türkiye Triatlon Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Didim Belediyesi’nin katkıları ile plânlanan triatlon yarışları Didim Altınkum’da yüzme, bisiklet ve koşu olmak üzere 3 ayrı parkurda yapıldı.
Yarış parkurları ve çevresi, ödül töreni organizasyonu Didim Belediyesi ekipleri tarafından yarışlara hazırlandı.

Ak Parti Didim İlçe Teşkilatı üyelerinin iddialarına göre Didim’de yapılan triatlon yarışmaları ödül törenine gelen Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim Belediyesi tarafından hazırlanan ödül platformunun arkasında bulunan digital ekranda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafını görünce kıskançlık krizine girdi ve Çerçioğlu’nun fotoğrafının indirilmesi talimatını verdi.
Sahnenin 200 metre gerisinde bulunan aracının içinde talimatın yerine getirilmesi için bekleyen Yavuz’un sinir krizi geçirdiği ve orada bulunan üst düzey bürokratlara talimatlar yağdırdı. 
Ak Partili Üyeler Metin Yavuz’un tavrına anlam veremezlerken, “hem federasyon yetkilileri  hem de orada bulunan görevliler aracılığıyla Çerçioğlu’nun fotoğrafının kaldırılmasını istemek, fotoğraf kaldırılmayınca da ödül törenine katılmayıp, sinir krizleri geçirerek Didim’den ayrılmak neyin nesi?” dediler.

“HALK SEVEBİLİR , BEN SEVMİYORUM”
Didim Ak Partili teşkilat üyelerinin iddialarına göre; Ak Partili Metin Yavuz’un adeta çıldırdığını belirtildi.
Öfkelendiği belirten Yavuz’un “halk sevebilir, ben sevmiyorum kardeşim. Çerçioğlu’nun fotoğrafının altına kimseye ödül vermem. Ben o sahneye çıkmam ” dediği ve ödül törene katılmadan Didim’i terk ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.