METİNER ZORA GELEMEYİNCE KAÇTI

METİNER ZORA GELEMEYİNCE KAÇTI

MEHMET METİNER DEĞİŞMİŞ...

Gerçek Gazetesi

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu "Dinamit" programında dün gece sert tartışmalar yaşandı. AKP milletvekili Mehmet Metiner, yaşanan sert tartışmaların ardından programı terk etti. Tartışmaya sebep olan programın konusu MİT TIR'larıydı. Programa konuk olarak AKP Milletvekili Mehmet Metiner'in yanısıra Star gazetesi yazarlarından Cem Küçük ve MHP'den Cemal Enginyurt katıldı. .

MEHMET METİNER DEĞİŞMİŞ...

Cem Küçük ile Cemal Enginyurt'un programın sonlarına doğru "MİT TIR'ları" tartıştığı sırasında kendisine sataşma olduğunu belirten Metiner programı terketti. Cemal Enginyurt'un "Eski Mehmet Metiner olsaydı, MİT TIR'ları bir yere silah götürse en fazla tepkiyi gösteren o olurdu." şeklindeki sataşması sonrası Mehmet Metiner, beklenmedik bir hışımla kalkarak, "Ben ayrılıyorum. Türkiye'nin toplumsal bir birliğe ihtiyacı var ama görüne o ki, biz kişisel kavgalardan çıkamayacağız." dedi.

Sunucu Latif Şimşek'in Metiner'in programa devam etmesi yönündeki müdehalesine ve "5 dakika dinlenip, programa tekrar katılın" şeklindeki teklifi de kabul görmedi.

Metiner'in davranışı, zora gelince kaçtı yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.