Mevlana’yı anma günü

Mevlana’yı anma günü

Kuşadası’nda Mevlana’yı anma günü

Kuşadası Genç İşadamları Derneği (KUGİAD) Hz. Mevlana'nın doğumunun 800. yıldönümünü Hz. Mevlana'yı anma programı düzenledi. Etkinlikler kapsamında Kuşadası halkının Hz. Mevlana'yı daha yakından tanıması amaçlanıyor.
Devlet Bakanı Prof. Dr. Sait Yazıcıoğlu'nun da konuşmacı olarak katılacağı konferans 30 Ekim Salı günü saat 13.30'da Adakule Otel"de gerçekleşecek. Aynı gece saat 18.30'da ise Kuşadası Uğur İnan Kapalı Spor Salonu"nda sema gösterisi ve Ahmet Özhan ile tasavvuf musikisi konseri yapılacak.
KUGİAD Başkanı Ali Can Turan, Büyük düşünür Mevlana'yı anmak üzere bir program hazırladıklarını belirterek, “Mevlana'nın yaydığı sevgi ve saygı dolu fikirlerin hatırlanması, genç kuşaklarımıza öğretisinin aktarılması ile yaygınlaştırılması gerektiğini inanıyoruz. Programımız konferanstan sonra 32 semazenden oluşan grubun sunacağı sema gösterisi Tasavvuf müziğimizin en seçkin isimlerinden Ahmet Özhan'ın sunacağı konser ile sürecek ve Devlet Bakanımız Prof. Dr. Sait Yazıcıoğlu bu anlamlı geceyi bizlerle paylaşmak üzere aramızda bulunacak. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyoruz” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.