MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, göreve başladı

MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, göreve başladı

MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, göreve başladı

Aydın’da hafta sonu görevden alınan Cem Akbudak ve yönetiminin yerine atanan Burak Pehlivan ve ekibi göreve başladı. Göreve başlaması dolayısıyla parti binasında basınla bir araya gelen MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, birlik beraberlik mesajı verip yeni yönetimi partililere ve basına tanıttı.
Konuşmasına şehitlere rahmet dileyerek başlayan MHP’nin aynı zamanda en genç il başkanı unvanına sahip Burak Pehlivan, “Başta büyük Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyetini bugünlere taşıyan tüm şehit ve gazilerimize, bugün Türk Milletini ve vatanımıza kast eden terör örgütleri ile mücadelede şehit düşen yiğitlerimize, Milliyetçi Hareket Patimizin ve Ülkü Ocaklarımızın kurucusu cennet mekan başbuğum Alparslan Türkeş’e Allah’tan rahmet diliyor gururla anıyorum” diyerek bugüne kadar gerek Ülkücü Harekat’a gerekse MHP’ye katkısı olan herkese teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Yönetimi’nin MHP Genel Merkezi’nin taktiri ve Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile kendilerine verildiğini kaydeden Pehlivan, “Bugünden itibaren yönetimimizle birlikte camiamızın var olan güçlü birlik ve beraberliğini daha da güçlendirecek, herkese ve her gönüle partimizin kutlu sevgisini hissettirecek, kardeşlik hukukumuzu ve hemşehrilik ruhumuzu harekete geçirerek , hemşehrilerimizin ve camiamızın kanaat önderlerinin , sivil toplum kuruluşlarımızın ve çok değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini ve her biri değerli fikirlerini alarak güzel Aydın ilimize hizmet edeceğiz. Bu kutlu yolda, kınayanın kınamasından ders alarak,sabır, hoşgörü ahde vefa, sadakat ile çalışacağız” dedi.
“Her kapıyı çalacağız”
Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul eden MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, nezaket kuralları kapsamında her türlü eleştiri ve tavsiyeye açık olduklarını belirterek, davaya gönül vermiş herkesin kapısını çalıp gönlünü almaya çalışacaklarına ifade etti.
Henüz 30 yaşında olan Burak Pehlivan Başkanlığı’ndaki MHP Aydın İl Yönetimi; Mustafa Burhaniye, Yusuf Sayınturk, Ahmet Adıgüzel, Soner Sargın, Fatih Esmek, Ahmet Baskın, Murat İnan, Semih Akgün, Sezgin Aydın, Burhan Uçaş, Levent Zor, Osman Yavuz, Asil Ünlü, Erkan Anğı, Aydın Uslu, Ahmet Battal, Kazım Oluç, Mehmet Fevzi Özkul, Sermet Sabırlı, Oğuz Aydın, Fethi Yagiz ve Ahmet Şahin’den oluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.