MHP Aydın Milletvekili adaylarından Söke Esnaf Odalarına ziyaret

MHP Aydın Milletvekili adaylarından Söke Esnaf Odalarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayları Ali Uzunırmak, Hayri Güleç, Av. Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu, Fevzi Köse, Hilmi Bolatoğlu seçim çalışmaları kapsamında Söke’de esnaf da başkanlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Ali Akkar Esnaf Odaları Binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantının açılışında Söke Esnaf Oda Başkanları adına MHP heyetine ‘hoş geldiniz’ diyen Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu; Söke’nin Ankara’ya defalarca iletilmesine rağmen çözülemeyen sorunlarının olduğunu söyledi. Tokmakoğlu; “Sorunları çözülmeyen ve çözümsüzlükle baş başa bırakılan bir şehirde yaşıyoruz. Bu dönem siyasi partilerimizde seçilebilir yerde bir Sökeli adayın olmasını istemiştik. MHP’de Sökeli bir arkadaşımızın aday gösterilmesi bizleri mutlu etti. İnşallah seçilir. Seçildiğinde Söke’nin sorunlarını Ankara’ya taşıyacağına inanıyoruz” dedi.
MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak; “Söke’deki Sivil Toplum kuruluşlarının seçilebilir sırada olması halinde Sökeli adayı destekleyecekleri konusu bize geldi. Burada en avantajlı aday MHP Adayı Hüseyin Karagöz’dür” diyerek sözlerine başladı. Söke’yi iyi bildiğini ve her dönemde yakından ilgilendiği bir ilçe olduğunu belirten Ali Uzunırmak; “İktidar ortağı olduğumuz dönemde Söke’ye ne kadar hizmet ettiğimizi Söke bürokrasisi, Söke sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız iyi bilir. İl Genel Meclisi’nde etkin olduğumuz geçen dönemde de Söke’ye ciddi bir kaynak aktarılmıştır” dedi.
Geçtiğimiz dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı’nı yapan MHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı hayri Güleç; “Diş Hastanesi, OSB, Fakülte ve Söke Ovası Elektrik Hattı Projesine ciddi kaynaklar aktardık. MHP’nin olduğu ortamlarda yerel kaynaklardan Söke nasibini almıştır. İnşallah genelde de yetki verildiği takdirde Söke hak ettiği hizmet ve kaynağı alacaktır” dedi.
Söke’nin sorunlarını Ankara’ya taşımak noktasında siyasi iradede görev almak istediğini söyleyen Sökeli Vekil Adayı Av. Hüseyin Karagöz; “Aydın sürekli göç verir hale geldi. MHP iktidarında 12 yıldır yaşanan tüm olumsuzluklar tersine dönecektir. Söke’de STK’ların açık beyanı vardı. Sökeli aday istiyorlardı, genel merkezimiz de bunu gördü” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.