MHP Didim'de milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Didim'de milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Didim'de milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Didim İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısı Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kalabalığın coşkulu olduğu salonda, MHP Aydın Milletvekili adayları Didim halkına tanıtıldı.
Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliği yaparken, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın Milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter, büyük bir aile olduklarını belirterek, düzenledikleri aday tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür etti. İlter, "Ülkemize kara nokta gibi çöken bir anlayışın 7 Haziran genel seçimlerini kabul etmeyerek, ülkeyi belirsizliğe sürükleyen bir anlayışla bizleri bugünlere getirmesi ve tekrardan genel seçime gitme sürecini yaşıyoruz" dedi.
"1 KASIMDA, 1. PARTİ ÇIKACAĞIZ"
MHP Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu da burada yaptığı konuşmasında AK Parti’ye ve HDP’ye yüklendi. Didim’deki salona girdiğinde karşılaştıkları coşkuya teşekkür eden Depboylu, 1 Kasım seçimlerinde birinci parti çıkarak Türkiye’de iktidar olacaklarını söyledi. MHP adayı Deniz Depboylu, "Ülkemizi yöneterek 13 yıllık reklam arasını bize yaşatan o şahıslar bizim iktidar olmamızdan, kendilerinden hesap sormamızdan o kadar korkuyorlar ki, gözlerini milletçi oylara dikmişler ve bizi nasıl yok ederiz diye bakıyorlar. Bunu yapmaya çalışırken de bin bir çeşit oyunla bizi belli tuzaklara düşürebileceklerine inanıyorlar. Ama biz tuzaklara kapılmayız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.