MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Aydın'da delegelerle bir araya geldi

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Aydın'da delegelerle bir araya geldi

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Aydın'da delegelerle bir araya geldi

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Aydın Efeler Merkezi’nde delegelerle yaptığı toplantıda “Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla çıktığımız yolda artık zaman ülkücü iradeyi tecelli ettirme zamanıdır” diyerek delegelerden destek istedi. Ramazan ayı olması nedeniyle konuşmasını kısa tutan MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, toplantının basına açık kısmını tamamladıktan delegelerle tek tek özel görüşme yaptı.
Kurultay öncesi ziyaretlerine devam eden MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Aydın programı kapsamında Germencik ve İncirliova ilçesine ve Belediyeleri’ne yaptığı ziyaretin ardından Aydın’da bir restoranda delegeler ve basın mensupları ile bir araya geldi. MHP’nin yapılacak olan kurultayına ilişkin yaşanılan süreç ve yapmak istedikleri konusunda delegelere seslenen MHP Genel Başkan Adayı ve Eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın,
“Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla çıktığımız yolda artık zaman ülkücü iradeyi tecelli ettirme zamanıdır. 19 Haziran 2016 tarihi, demokratik bir başkaldırı hamlesi olarak Türk siyasi tarihine geçecektir. Bu sürece destek olan, güç veren, omuz veren herkes ülkücü iktidarın, milliyetçi Türkiye’nin temelini atmıştır. Şimdi söz ülkücü delegede... Ülkücü Geleceğin inşaası için 19 Haziran, bayramın arefesidir” diyerek tüm delegeleri hukuki, vicdani ve tarihi sorumluluğu yerine getirmek üzere kurultaya davet etti.
Konuşmasını Ramazan ayı olması nedeniyle kısa kestiğini ve diğer programları da hesaba katarak yaptığını belirten Koray Aydın, daha sonra delegelerle özel görüşüp Nazilli programına hareket etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.