MHP İl Başkan ve Aydın Milletvekilinden Bahçeli'ye sadakat açıklaması

MHP İl Başkan ve Aydın Milletvekilinden Bahçeli'ye sadakat açıklaması

MHP İl Başkan ve Aydın Milletvekilinden Bahçeli'ye sadakat açıklaması

1 kasım seçimlerinde ciddi kan kaybeden ve milletvekili sayısını neredeyse yüzde 50 oranında düşüren MHP’de muhalif kanadın kurultay ve genel başkan değişikliği çağrılarına karşın Aydın’da Bahçeli’ye sadak açıklaması yapıldı. MHP İl başkanı Cem Akbudak ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu basının karşısına geçerek “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” açıklamasında bulundular.
Düzenlediği basın toplantısı ile gündemi ve parti içinde yaşanan muhalefeti değerlendiren MHP Aydın l başkanı Cem Akbudak açıklamasını yönetim kurulu üyeleri ve MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile birlikte yapıp genelde partinin Aydın yerelinde ise kendinin başarısızlığını yorumladı. Başarısızlığı kabul etmeyen ve düşen oy oranlarını “1 Kasım’daki algı operasyonu” şeklinde yorumlayan MHP Aydın İl başkanı Cem Akbudak, “1 Kasım’dan sonra ‘Vur de vuralım. Öl de ölelim’ söylemlerinin ardından MHP farklı bir çizgiye yörüngeye çekilmek isteniyor. Aydın il teşkilatı olarak ilçelerle birlikte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. 97 yılında yapılan kongrelerde MHP’nin nasıl parçalanmak istendiğini biliyorum. Başka siyasi partilerle MHP’yi karıştırmayalım. Genel Başkanımız 47 yıllık ömrünü bu siyasi patiye adamış hepimizi çok iyi bilen bir Türkmen Beyidir. Eleştiri olacak ama karalamaya kimsenin hakki yoktur. Her siyasi partinin disiplini vardır o da Tüzüktür. Ben burada bu açıklamayı yapmak mecburiyetinde kaldım, Aydın il teşkilatı olarak Genel Başkan ve Merkezin emrindeyiz” dedi.
“ATATÜRK VE BAŞBUĞ’DAN SONRA EN BÜYÜK LİDER”
İl Başkanı Cem Akbudak ile birlikte Devlet Bahçeli’ye sadakatini “Bence Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’ten sonra Devlet Bahçeli en büyük liderdir” sözleri ile açıklayan MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, “Zor günlerden geçiyoruz. Bazılarının en büyük hedefi MHP’yi yıpratmak hatta mümkünse yok etmek. Bizler dış güçlern karşısında bir engeliz. 7 Haziran’dan sonra 1 Kasım2da üzüntü yaşadık. Fakat insanlar korkutulduğu MHP’nin vekil sayısı yarıya düştü. Parçalanma hatasında vaz geçip birlik olmalıyız. Bence Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alparslan Türkeş’ten sonra en büyük lider Devlet Bahçeli’dir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.