MHP seçim çalışmalarına başladı

MHP seçim çalışmalarına başladı

MHP seçim çalışmalarına başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl başkanlığı 1 Kasım’da gerçekleşecek olan erken genel seçimler için çalışmalarına şimdiden başladı. Tek başına iktidarı hedeflediklerini belirten MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “7 Haziran seçimlerinde bir tecrübe sahibi olduk. 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmayı hedefliyoruz. Aydın’da da bir bütün olarak seçim çalışması yapacağız” diyerek seçim sürecinde halka anlatacakları çok şey olduğunu ifade etti.
Türkiye’de ciddi bir algı operasyonu sürdürüldüğünü 7 Haziran seçimlerinden sonra sanki MHP’nin hükümet kurmaya yanaşmamış gibi gösterilmeye çalışıldığını öne süren MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile Başbakan’ın görüşmesinin ardından bizler Ankara’ya çağırıldık. MHP’nin koalisyona yönelik hazırlıkları da vardı ve bu konuda ciddi çalışmaları vardı. Ancak MHP’ye koalisyon bile teklif edilmedi. Halkımıza anlatacağımız çok şey var. Cumartesi günü partimiz seçim beyannamesini açıklayacak. Pazar günü saat 16:00’da Gar Restoran’da aday tanıtımını yapıp bir bütün olarak seçim çalışmalarına başlayacağız” dedi.
“AYDIN SİYASET TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKEŞTİRDİK”
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Aydın’a büyük önem verdiğini ve Aydın’ın siyasi tarihinde ilk defa milletvekili adayı sıralamasında bir bayanın ilk sırada yer aldığını ve bunun da MHP’de gerçekleştiğini belirten İl Başkanı Cem Akbudak, “Birbirinden değerli adaylarımız ile 1 kasım seçimleri için halkımızın karşısındayız. Seçimlere çok kısa süre var. İnşallah milletimizin teveccühünü kazanarak 7 Haziran seçimlerinden daha iyi netice alacağız. Aydın’da bir bütün olarak iyi bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Artık AK Parti’nin miadı dolmuştur. Bizi izlemeye devam edin” dedi.
“SORUNLARI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ”
İl Başkanlığı’nda bir araya gelen MHP’li Milletvekili adayları iyi bir ekip olduklarını sorunları da çözüm yollarını da bildiklerini belirterek bu sorunları çözmeye talip olduklarını belirttiler. Aydınlı Kolalı Ailesi’nin kızı olduğunu hem Aydın’da hem de Nazilli’de 36 yıldır eğitim hayatının içerisinde yer aldığını belirten MHP’nin 1. Sıra dayı ve Aydın siyasi tarihinde ilk defa bir partinin 1. Sırasında yer alan bayan aday Deniz Depboylu, “Aydın’da birçok sorun var. Tarım, çevre, ekonomi, ekonomiye bağlı olarak sanayi ve ticari sorunlar ciddi boyutlara ulaşmıştır. Bunun yanında Aydın göç alan bir bölge. Boşanmaların en yoğun olduğu illerden biri. Biz ekip olarak sorunları çözmeye talibiz” diye konuştu.
Konuşmasına “Ülkenin mevcut yönetimden uzaklaştırılması lazım” diye başlayan MHP 2. Sıra adayı Söke Belediyesi’nin eski başkanlarından Beliğ Azbazdar 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurma çalışmalarında MHP’ye haksızlık yapıldığını belirterek “Hükümet kurmakla görevlendirilenler hükümet kurma niyetini ortaya koymadığı için ülke bu duruma geldi. Ne oldu da 7 Haziarn seçimlerinden sonra ülkede ateşler, alevler çıktı. Ülkenin mevcut yönetimden kurtulması lazım. Biziyi bir ekibiz. Milletimizin bize güvenmesini istiyoruz. Umutların tekrar geri gelmesi, eski gurur ve onurların tazelenmesi en büyük gayemizdir. MHP’li adaylar olarak bunun için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
“1 KASIM SEÇİMLERİ DEMOKRASİNİN GEREĞİ DEĞİL BAŞKA İHTİYAÇLARDAN ORTAYA ÇIKMIŞTIR”
Türkiye’nin 1 Kasım’da yapacağı seçimin ilginç bir seçim olduğunu ve bu seçimin demokrasiden değil başka ihtiyaçlardan dolayı ortaya çıkmış bir seçim olduğunu iddia eden MHP’nin 3. Sıra milletvekili adayı Hilmi Bolatoğlu da 7 Haziran sonrası oluşmayan koalisyon görüşmeleri sonucu kamuoyuna doğru bilgilerin aktarılmadığını ileri sürdü. Bolatoğlu, “Koalisyon için gelindiğinde Sayın Bahçeli’nin yanında çanta vardı. Ve burada üzerinde detaylıca ayrıntıları olan dosyalar vardı. Halkımızın şunu iyi bilmesini isteriz ki bize koalisyon teklif edilmemiştir” diyerek projeleri arsında daha önce dillendirilip rafa kaldırılan turizm yolu, organik tarım, Çıldır Havaalanı ve Aydın’ın yazılım üssü olması için projelerinin olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.