MHP Adayları Söke Esnaf Odası Başkanlarıyla bir araya geldi

MHP Adayları Söke Esnaf Odası Başkanlarıyla bir araya geldi

Söke Esnaf Odaları Mehmet Ali Akkar hizmet binası salonundaki ziyarette MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş, MHP Söke İlçe Yönetimi üyeleri ile Kadın Kolları temsilcileri de katıldı

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili adayları Ali Uzunırmak, Hayri Güleç, Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu, Fevzi Köse ile Hilmi Bolatoğlu dün Söke’de kurulu Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelerek, seçimlerde desteklerini istediler.

Söke Esnaf Odaları Mehmet Ali Akkar hizmet binası salonundaki ziyarette MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş, MHP Söke İlçe Yönetimi üyeleri ile Kadın Kolları temsilcileri de katılırlarken, Oda başkanları da katıldı. Oda Başkanları Söke’de özellikle esnafların zor günler geçirdiğini, Bağ-kur, SSK, dükkan kiraları gibi giderlerin sürekli arttığını, hükümetin esnafı kollayıcı tedbirleri olmadığını, tarımda yaşanan sıkıntının Söke ekonomisini etkilediğini belirtirlerken AKP iktidarı boyunca Söke’ye hiçbir ciddi yatırımın gelmediğini, yıllardır yapılacağı söylenen yükseköğrenim öğrenci yurdunun bekletildiğini, Sökelinin tüm üniversite, fakülte binalarını bile kendilerinin yaptığını belirttiler.

Ali Uzunırmak, “Aday belirleme aşamasında Sökeli sivil topluk kuruluşları olarak bir araya gelip partilerin Sökeli adaylar çıkarmalarını istemiştiniz. Alın size Sökeli aday. Avukat kardeşimiz Hüseyin Karagöz içinizden biri, beni yıllardır tanıyorsunuz, MHP’nin iktidar ortağı olduğu dönemde çok bir araya geldik, çok çalışmalar yaptık. Söke Ziraat Odası’nın öncülüğünde o günlerde yapılan çalışmalarla tarım ürünlerinde prim destekleme sistemini Türkiye genelinde uygulama çalışmalarını başlattık. Yıllardır bitmeyen Devlet Hastanesi’ne kaynak aktarıp sizlerin desteğiyle bitirilip açılmasını sağladık. Köy yollarımızın açılmasını ve daha birçok işler başardık. MHP olarak iktidar olursak, Söke Üniversitesi’ni kurma, olamazsak Vakıf Üniversitesi’ni birlikte kurma sözü veriyoruz” dedi.

Hayri Güleç, İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Söke Ovası’na elektrik getirilmesi, ova yollarının köylerde zeytinlik yollarının açılması için destekler çıkarılmasını sağladıklarını belirtirken, Sökeli avukat Hüseyin Karagöz de MHP iktidarında Aydın’a yıllardır getirilemeyen hizmetleri getirebilmek için seferber olacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.