MHP’DE ŞULE TUNTAŞ  SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR!

MHP’DE ŞULE TUNTAŞ SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR!

Siyasi kulislerde Şule Tuntaş’ın ismi, MHP'den 2. sıra milletvekili adayı olarak konuşuluyor

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Siyasete Milliyetçi Hareket Partisi’nde başlayan ve ilk girdiği 2009 yerel seçimlerinde Söke Belediye Meclis Üyesi seçilen Şule Tuntaş daha sonra ise partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılmıştı. Söke’de sevilen ve çalışkan bir siyasetçi olarak bilinen Şule Tuntaş’ın 2015 genel seçimleri ile birlikte yuvaya döneceği iddiaları gündemi meşgul ediyor.
Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunması beklenirken sessiz kalan Şule Tuntaş’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nden ciddi bir teklif aldığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunmadığı konuşuluyor.     
MHP’den Aydın 1. sıra Milletvekili Adayının Ali Uzunırmak olacağına kesin gözüyle bakılırken, 2. sıranın Söke’ye verileceği ve bu ismin de Şehir Plancısı olan Şule Tuntaş olacağı siyasi kulislerde konuşuluyor. Kısa süre önce siyasete atılan Şule Tuntaş’ın çalışkanlığı kamuoyu tarafından da taktir görüyor. 
MHP Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş’ın kısa bir süre önce basın mensuplarına yaptığı “sürpriz bir adayımız var” açıklaması da bu beklentiyi güçlendiriyor. 
CHP’nin Sökeli bir adayla seçimlere girme ihtimalinin kalmadığını belirten Bülent Demirbaş, “Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli 2015 genel seçimleri için Aydın’a dolayısıyla Söke’ye önem veriyor. Biz de Söke’ye 2. sıranın verilmesi için ricada bulunduk. Vatandaşlarımızın bu yöndeki taleplerini genel başkanımıza ilettik. Sonucu merakla bekliyoruz” dedi.
AK Parti’nin Aday adaylığı için son başvuru tarihi olan 20 Şubat Cuma günü başarılı siyasetçi Şule Tuntaş’ın başvuruda bulunmaması şaşkınlıkla karşılanmıştı. Buna rağmen çalışmalarını sürdüren ve etkinliklerde boy gösteren Şule Tuntaş’ın MHP sürpriziyle siyaset arenasındaki yerini alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.