MHP İl Başkanı Köse’ye BELGELİ cevap...

MHP İl Başkanı Köse’ye BELGELİ cevap...

Asılsız iddialar nedeniyle CHP İl Başkanı Saatçı tarafından MHP İl Başkanı Köse konu hakkında bilgisizlikle suçlandı.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bırakılan araçların çürümeye terk edildiği yönündeki söylemleri üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek iddiaları yalanladı.
CHP Aydın İl Yönetimi ile CHP İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri’nin hazır bulunduğu toplantıda asılsız iddialar nedeniyle CHP İl Başkanı Saatçı tarafından MHP İl Başkanı Köse konu hakkında bilgisizlikle suçlandı.
CHP Aydın İl Başkanı saatçı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Köse’nin basın açıklamalarımızdaki söylemlerimize katıldığını iletmesi Aydın ve Aydınlı için önemli bir gelişme olduğu aşikardır. Fakat yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi’ne bırakılan araçların sahipsiz bir şekilde çürümeye terk edildiği söylemi konu hakkında ne kadar bilgisiz olduğunun Aydın kamuoyu tarafından fark edildiğini düşünüyorum. Çünkü Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen taşınırların ne kadar hurda ve işe yaramaz olduğunu bilmeden böyle bir eleştiri getirmesi sadece siyasi rant sağlamak için yapılmış açıklama olmaktan öteye geçmediği net bir şekilde hissedilmekte” dedi.
SAATÇI “DEVREDİLEN ARAÇLAR HURDA”
31 Mart 2014 tarihi itibari ile Aydın İl Özel İdaresi’nden Aydın BŞB’ye 5 adet paletli ekskavatör, 4 adet kazıcı yüklenici, 2 adet çekici, 1 adet forklift, 1 adet paletli yükleyici, 4 adet traktör gibi 1974 model artık amortisman ömrünü doldurmuş, işlevselliğini yitirmiş hurda niteliğindeki araçlar devredildiğini kaydeden Saatçı, “Bu araçların bakım ve giderleri kendi değerlerinin kat kat fazlasıdır. 2 milyon TL’lik bakım masrafı çıkmıştır. Bu tip araçların çürümeye terk edildiğini söylemek tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor. Bu haldeki araçların çürüyecek yerinin kalmadığını Aydın halkının iyi bildiğini düşünüyorum. Sayın Köse bu açıklamalarıyla Aydın halkında büyük bir hayal kırıklığı yarattığı da açıkça ortada diye düşünüyorum. Artık amortisman değeri bile olmayan bu taşınırlar yerine Aydın ve Aydınlıya katma değer kazandıracağından şüphe duyulmayan gayrimenkul ve taşınmazlar konusunda hassasiyet gösterilmemesini hayretle karşılıyoruz. Aydın ve Aydınlı için asıl önemli olan 1974 model hurda araçlar değil Aydın halkının bütününün yararlanacağı mallar olmalıdır ve biz bu değerler için Aydın CHP İl Başkanlığı olarak gereken tüm mücadeleyi sahada ve masa başında göstermekten geri kalmayacağız. Söylemlerinde gereksiz hassasiyetler dışında Aydın halkı için önem taşıyan konularda da MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’ye Aydınlının menfaatleri için ‘CHP meydanlarda. Haydi Sayın Köse kaçma! Seni de bekliyoruz.’’ demek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.