MHP Kadın Kolları’ndan MOBESE’ye katkı gezisi

MHP Kadın Kolları’ndan MOBESE’ye katkı gezisi

MHP Kadın Kolları’ndan MOBESE’ye katkı gezisi

Levent TUNCER
Gerçek Gazetesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Söke Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi öncülüğünde yapılacak olan MOBESE Kamera Güvenlik Sistemi"ne katkı sağlamak üzere gezi düzenliyor.
Gezi 22 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Geziye tüm kadınlar davet ediliyor. “Söke"ye MOBESE kamera güvenlik sistemi kurulabilmesi için bizim de katkımız olsun istedik” Söke MHP"li Kadınlar, daha önce de benzer projeler ile ilçenin eğitim ve öğretimine katkılarda bulunmuştu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Şule Tuntaş; “Söke Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi öncülük ederken, Söke"ye MOBESE kamera güvenlik sistemi kurulabilmesi için bizim de katkımız olsun istedik. Söke için her zaman hizmete hazırız ve gönüllü olduğumuzu herkese duyururuz. Söke belediyemizin ihalesini yapmış olduğu MOBESE kamera sistemi ne katkı sağlamak amacıyla İzmir"e gezi düzenliyoruz. Söke"den 22 Haziran günü saat 8.30 da Hükümet Konağı önünden kalkacak olan minibüsle İzmir Bostanlı pazarına, Buca Gölet"e gezi yapılacaktır. Buca gölet Ege bölgesinin ve İzmir'in en gözde dinlence ve eğlence merkezlerinden biridir. Buca Gölet, 167 Bin m2 alan üzerinde kurulmuştur. İçerisinde 300 kişilik Balık Restoran, 600 kişilik Et - Fast Foot, 200 kişilik kafeterya, Amfitiyatro, Piknik Alanı, Gölet Bar, Hobi Bahçeleri, Seyir Terasları, Çocuk Oyun Setleri, Market, Hayvan Padoğu ve Otopark yer almaktadır. 12 Haziran 2011 genel seçim yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen herkesi gezimize bekliyoruz” dedi.
Geziye katılmak isteyenlerin Söke MHP Kadın Kolları Başkanlığı"na müracaat etmeleri istendi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.