MHP'li Akbudak; "Bizi birbirimize düşüremezler"

MHP'li Akbudak; "Bizi birbirimize düşüremezler"

MHP'li Akbudak; "Bizi birbirimize düşüremezler"

MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, bazı çevrelerin MHP’lileri birbirine düşürmek istediğini öne sürerek, "Biz bu oyunu bozarız" dedi
MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında kurultay sürecinde yaşanan süreci değerlendirdi. Akbudak, ”Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde olağan dışı durumlar meydana gelmektedir. Değerlerimiz yok sayan insanlar var. Gündemde duyduğumuz haberleri sakin karşılamaya çalışıyoruz. Yapılan kongre öncesi adaylar il il dolaştılar. Bu arkadaşlardan biri de Aydın’a ziyarette bulundu. Ziyaret öncesi hiçbir bilgim ve haberim olmadı. Gelişmeleri medyadan takip ettik. Samimi olarak söylemek gerekirse genel başkanımızın bizden isteği bu ziyarette hiçbir taşkınlığa izin vermememizdir. MHP ruhuna yakışan şekilde hareket ettik. Kongre kararı kesinleşmeden ortaya çıkıp partimizin ve ülkücü hukukunu bozacak şeyler yapmak hiçbir parti üyesine yakışmaz. MHP bir siyasi partidir ve bir tüzüğü vardır. Parti üyesi olarak da tüzüğe göre hareket etmeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi kimliği taşıyan kimse bu kuruma zarar vermemelidir. Bunu yapacaklar ise kimliğini bir köşeye bırakıp öyle hareket etsin. MHP il defa böyle şeylerle karşılaşmıyor. Bu düzeni istersiniz istemezseniz ama bu devlette hukukun üstünlüğüne uymak zorundasınız” dedi.
“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARLADA KURULMADI”
"Milliyetçi Hareket Partisi tarlada kurulmadı" diyen Akbudak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adana’da Başbuğ’umuz tarafından spor salonunda kuruldu. Bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyorlar buna engel olmalıyız. Biz bu oyunu bozacağız. MHP’nin her ferdi bizim için değerlidir. Aydın’da Hiçbir delegemiz biz imza vereceğiz demedi. İmza verenlerde bizim delegemiz değildir. İmza verenlerin delegeler daha önce istifalarını vermişler o zaman ne hakla buradasınız. Ortalığı karıştırmak isteyenleri genel merkezimizden gelen yazı ile tek tek raporları yazılı olarak tutulmaktadır. Bu kişileri ilerleyen dönemlerde göreceğiz. MHP içerisinde hiçbir zaman böyle bir kurultay oluşmamıştır. Tüzüğe göre yapılan seçimde ise Genel Başkanımız tek aday olarak seçilmiştir. İmza toplayarak, mahkemeye giderek kurultay olmaz. MHP fertleri olarak kim neden desteklendiğini de çok iyi biliyoruz. Ülkücü anlayışa, hukuku yakışmayacak şeyler yapanlara da yol vermek zorundayız. Mecbur kalınmadıkça da hiçbir ferdimizi ötekileştirmedik. Yapılan kurultay dönemi de fark ettiğiniz gibi hiçbir delegemiz bu konu hakkında ağzından hiçbir açıklama yapılmadı. Şayet yapmış olsaydık ağzımızdan çıkan cümleleri yanlış yorumlayan insanlar çıkabilirdi. Biz büyük bir aileyiz. Görüşler farklı olabilir ama ihanet affedilemez. Genel Başkanımıza hakaret eden bize de hakaret etmiştir. Siyasette nelerin söylenmeyeceğini herkes öğrenmelidir”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.