MHP'li Ozan'ın ihracı henüz netleşmedi

MHP'li Ozan'ın ihracı henüz netleşmedi

MHP'li Ozan'ın ihracı henüz netleşmedi

MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, CHP saflarına yakın durması nedeniyle partisi tarafından istenilen ihracın henüz netleşmediğini ifade ederek, “En son temayül yoklamasında oy kullandım. Bu anlamda hala daha MHP’nin bir üyesiyim” dedi.
Belediye Başkanı seçildiği ilk günden beri partisi MHP olmasına rağmen CHP ile olan yakınlığı gündemden hiç düşmeyen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, belediye başkanlarının herhangi bir partisinin olmaması gerektiğini dikkat çekti. Karpuzun gelişmesi için hizmetin gelmesi gerektiğini vurgulayan Ozan, Karpuzlu’ya gelecek olan her türlü yatırım için her partiye eşit mesafede olduğunu işaret etti.
CHP saflarına yakın durması nedeniyle MHP tarafından disiplin kuruluna sevk edilerek ihracı istenmesine rağmen şimdilik netleşen bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Ozan, “MHP’den ihracıma dair şahsıma iletilen kesin bir belge yok. En son temayülde oy kullandım. Bu durum söz konusuyken hala daha MHP üyesi olarak gözüküyorum. Şahsıma kesinleşmiş bir cevap verilmedi” diye konuştu.
“BELEDİYE BAŞKANININ PARTİSİ OLMAMALIDIR”
Karpuzlu’nun MHP’li Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 7 Haziran milletvekili seçimleri öncesinde yapılan CHP mitinginde yer alması nedeniyle CHP’ye geçti iddialarına şu şekilde cevap veren Ozan, “Seçilmiş bir başkan olarak davet edildiğimiz bütün etkinliklere katılmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda CHP’de davet etti ve bizde davete icap ederek mitinglerine katıldık. Diğer partilerde davet etmiş olsaydı onların mitinglerine de katılırdık. Belediye başkanlarının herhangi bir partisi olmamalıdır” şeklinde konuştu.
“KARPUZLU’NUN HİZMETE İHTİYACI VAR”
Hiçbir parti ayrımı gözetmeden Karpuzlu’ya gelen bütün siyasilerle içli dışlı olmasını gerekli hizmetlerin sağlanması anlamında önemli bir faktör olduğunun altını çizen Ozan, sözlerine şöyle devam etti: “Karpuzlu çok özel bir ilçedir. Köy görüntüsünden kurtulamamış her noktası hizmet isteyen bir ilçedir. Biz seçimlerde yapamayacağımız ve gerçekleştiremeyeceğimiz projelere söz vermedik. Herkesin başkanı olacağımıza ve hizmet getirme yeteneği ile iktidar ve büyükşehir belediyesinden hizmet alabileceğimizi söyledik. Bu noktadan hareket ederek seçmenimiz bizlere görev verdi. Benim görevim ilçeme verdiğim sözleri yerine getirmektir. Sonuç itibariyle hem iktidardan hem de büyükşehir belediyesinden yararlanıyoruz. Hizmet almak için bize oy veren seçmenleri temsil etmek zorundayız. Her yönden hizmet almalıyız çünkü Karpuzlu’nun buna ihtiyacı var”
“ÜNİVERSİTE İÇİN KAPI KAPI GEZECEĞİZ
Karpuzlu’nun en büyük sorunlarının başında göç vermesi olduğunu ifade eden Ozan, “Hastane yapımı gibi ilçeye tarımsal ve sanayi anlamında çeşitli yatırımların gelmesi durumunda göç engellenebilir. Mevcut imar planı da çıktıktan sonra özellikle üniversitenin kurulması yönünde çalışmalarımız olacak. Gerekirse kapı kapı gezip meslek yüksekokulu nu ilçemize kazandırmaya çalışacağız. Karpuzlu-Milas yolu bir an önce başlamasını istiyoruz. Çünkü göçü önlemek açısından Milas yolu da önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.