Millet İttifakından Muhteşem Seçim Startı

Millet İttifakından Muhteşem Seçim Startı

Aydın'ın vazgeçilmez festivallerinden olan ve deve güreşlerinin kırkpınarı olarak hafızalara kazınan Dünya Kupası Deve Güreşleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi himayesinde gerçekleştirildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP ve İYİ Parti Aydın Milletvekillerinin de katıldığı güreşler adeta gövde gösterisine dönüştü. Soğuk havaya rağmen güreşleri izlemeye gelen yaklaşık 30 binin üzerinde güreşseverin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Millet İttifakı seçim startını verdi.

Ilıcabaşı Ayter Alanında düzenlenen Dünya Kupası Deve Güreşlerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri, Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile birlikte 17 Aydın ilçe başkanı, İYİ Parti ilçe başkanları, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Çine Belediye Başkan Enver Salih Dinçer de katıldı. Millet İttifakı, alandaki yoğun katılım ve coşkuyla seçim startını verdi. 
Geleneksel deve güreşlerini izlemeye gelen 30 bin kişi soğuk havaya aldırmadan Başkan Özlem Çerçioğlu ve beraberindekileri alkış yağmuruna tuttu. Soğuk hava Topuklu Efe sevgisi ile birden bire sımsıcak oldu. Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyeti görmek için birbiri ile yarışan yoğun kalabalık sloganlar atarak Topuklu Efe'ye ve Millet İttifakına olan güven ve desteklerini bir kez daha gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.