Milletvekili adayı Yavuz ziyaretlerini sürdürüyor

Milletvekili adayı Yavuz ziyaretlerini sürdürüyor

ÇİNE ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
1 Kasım Türkiye Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti Aydın İl Başkanlığı ve Çine AK Parti İlçe Teşkilatının organize ettiği programda tüm vekil adaylarıyla birlikte katılan Metin Yavuz, Çine'lilerin sorunlarını dinleyerek çözüm yollarında konunun takipçisi olacağını belirterek, 1 Kasım seçimleri için Çine'lilerin dua ve desteklerini istedi.
DİDİM SANAYİ ESNAFI ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, AK Parti Didim  İlçe Başkanlığının organize ettiği ziyaret programı çerçevesinde, beraberinde yine Aydın Milletvekili Adayı olan Didim'li Hilmi Yıldırım'ın yanı sıra, Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sanayi esnaflarını tek, tek ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, 1 Kasım seçimlerinin öneminin altını çizerek, “Türkiye'nin büyümesinin devam etmesi gerekli” diyerek, dua ve destek istedi.

KÖŞK CAMİ AÇILIŞI
Köşk 6 Eylül Mahallesi Tahir Aydın Camii açılışına, Aydın eski valisi Mustafa Malay, vali Kerem Al, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Köşk Kaymakamı  Serdar Kaya, Köşk belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Milletvekili Adayları'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Kur'anı kerim okunmasından sonra sırasıyla köşk belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Vali kerem Al ve İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu birer konuşma yaparak günün anlam ve öneminden bahsettiler. Dualar la açılışı yapılan camide kılınan cuma namazı sonrası dağıtılan yemek ikramı ile program sona erdi.
KÖŞK / KIZILCAYER CAMİ TEMEL ATMA TÖRENİ
Köşk ilçesine bağlı Kızılcayer mahallesinde yapımına başlanan Cami inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene,  vali Kerem Al, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Köşk Kaymakamı  Serdar Kaya, Köşk belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Milletvekili Adayları'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
HUZUREVİ ZİYARETİ
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, beraberinde AK Parti Söke ilçe Başkanı Fatih Gürer ve kadın kolları ile birlikte gençlik kollarından oluşan heyet ile Söke Hilmi Fırat Huzurevi yaşlılarını ziyaret etti. Yaşlılar ile bol bol sohbet eden Metin Yavuz, dünya yaşlılar günü olması dolayısıyla tüm huzurevi sakinlerinin bu önemli günlerini kutlayarak sağlık ve huzur temennilerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.