MİLLETVEKİLİ BAYDAR, MİLLETVEKİLİ ERDEM'İ KINADI

MİLLETVEKİLİ BAYDAR, MİLLETVEKİLİ ERDEM'İ KINADI

Baydar: Canice işlenen ve tüm ülkeyi ayağa kaldıran iğrenç bir olayı 'siyasi fırsatçılık' olarak görmenin açıklanacak bir tarafı yoktur.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar gazetemize yaptığı açıklamada, Özgecan Parkı açılış törenini siyasi fırsatçılık olarak değerlendinen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i kınadı. Milletvekili Baydar, parkın açılışını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve açılışa katılanları kınayan Erdem'e yönelik yaptığı açıklamada, "İktidar maliklerinden birinin Özgecan ile ilgili yapmış olduğu açıklamayı kınıyorum." dedi.

"Susmak bile bir erdem iken bunu gösteremeyenlere en iyi cevabı yine halkımız vermektedir." diyen Baydar açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Canice işlenen ve tüm ülkeyi ayağa kaldıran iğrenç bir olayı 'siyasi fırsatçılık' olarak görmenin açıklanacak bir tarafı yoktur. 12 yılda yetiştirdikleri nesil budur! Ülkeyi sokakta yürüyemez hale getiren düşüncenin sahiplerinden aklıselim bir açıklama zaten beklenemez. Yavrumuz Özgecan’a Allahtan rahmet, acılı ailesine başsağğı diliyorum. Adalet mutlaka yerini bulacak, ülkeyi bu hale getirenlerden halkımız mutlaka hesabını soracaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.