Milletvekili Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi

Milletvekili Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi

SONUNDA BU DA OLDU VE ERDOĞAN’I ELEŞTİREN BİRİSİ ÇIKTI...AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirmek isterken baltayı taşa vurdu.

Gerçek Gazetesi

Durmuş TUNA

"ASKİ’nin başına Aydınlı olmayan, Aydında yaşamamış, Ankara’dan bir bürokrat getirdi. Böyle bir genel müdürün başarılı olması mümkün müdür?" şeklindeki eleştirilerinin ucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uzandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, partisinin Çine İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve partililer hazır bulundu. Milletvekili Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirmek isterken çok büyük pot kırdı.

30 Mart yerel seçimlerinde Başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Savaş'ı ataması istemeden de olsa AK Parti Aydın Milletvekili Erdem'in eleştirilerine neden oldu.

"…Aydın Büyükşehir Belediyesi yapılanmasını tamamlayamıyor. Bunun sebepleri var…" diyen Erdem, "…Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini ASKİ adı altında yürütmesi gerekiyor. ASKi ne yaptı? Nasıl bir yapılanma yaptı? ASKİ’nin başına Aydınlı olmayan, Aydında yaşamamış, Ankara’dan bir bürokrat getirdi. Böyle bir genel müdürün başarılı olması mümkün müdür? Bunun bir örneği Ege Et'de de yaşandı…" şeklindeki sözleri baltayı taşa vurmak olarak değerlendirildi.

AK Partili Mehmet Erdem bu sözleriyle; dönemin Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı şimdiki Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart yerel seçimlerinde hata yaptığını itiraf etmiş oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Savaş'ı aday göstermesinin Aydın'da seçimin kaybedilmesine neden olduğunu ima etmiş oldu.

"ASKİ’nin başına Aydınlı olmayan, Aydında yaşamamış, Ankara’dan bir bürokrat getirildi. Böyle bir genel müdürün başarılı olması mümkün müdür?" sözleriyle farkında olmadan açık açık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Milletvekili Erdem, bir anlamda da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoan’ı siyaseti bilmemekle şuçlamış oldu.  Bakalım milletvekili Erdem bu sözlerinin arkasında duracak mı yoksa yanlış anlaşıldığını belirterek geri adım mı atacak merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.